De greeploze ArtLine keukenapparaten van Miele

De greeploze ArtLine keukenapparaten van Miele

Met de greeploze keukenapparaten ArtLine van Miele krijgt de moderne keuken een nieuwe, innovatieve impuls. De ArtLine-apparaten van Miele zijn namelijk de eerste, volledig greeploze inbouwapparaten, dankzij de Touch2Open en SoftOpen-technologie.

Nieuw: de hele keuken zonder handgrepen

Droomkeuken! De nieuwe greeploze inbouwapparaten uit de ArtLine van Miele

Moderne keukens met veel rechte lijnen en een puur design beschikken over een tijdloze elegantie. Miele voegt nu aan deze stijl een geheel nieuw, innovatief design toe: ArtLine. In lijn met het minimalistische designconcept beschikken alle greeploze ArtLine-apparaten over volkomen vlakke en strak aansluitende fronten.
De deuren van de apparaten openen geheel greeploos dankzij de Touch2Openen SoftOpen-technologie. Door de sensortoets licht aan te raken, ontgrendelt en opent de deur eenvoudig en comfortabel met een uniforme, soepele deurbeweging, die wordt gedempt als de deur bijna helemaal open is. De eerste greeploze inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in drie verschillende trendkleuren: grafietgrijs, briljantwit en obsidaanzwart.

ArtLine obsidiaanzwart

Droomkeuken! De nieuwe greeploze inbouwapparaten uit de zwarte ArtLine van Miele
Obsidiaanzwart geeft de keuken een superieure uitstraling. Het strakke glas kenmerkt de fronten en laat perfect zien dat minder meer is. Het spel van licht en schaduw zorgt voor spannende reflecties die de oppervlakken diepte en elegantie geven

ArtLine van Miele in grafietgrijs.

Droomkeuken! De nieuwe greeploze inbouwapparaten uit de ArtLine van Miele - grafietgrijs

Volg de nieuwste kleurtrend voor keukens: grafietgrijs. Deze donkere, koele kleur straalt pure elegantie uit en onderstreept het ingetogen design. De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een unieke uitstraling.

ArtLine briljantwit

Inbouwapparatuur Miele Artline - greeploze keukenapparatuur: ovens, stoomovens, koffieautomaat #ovens
Briljantwit past perfect bij een witte, puristische keuken of zorgt voor een spannend contrast in een gekleurde keuken. Wit combineert minimalisme met exclusiviteit. Tegelijkertijd maakt de kleur de  belijning iets minder strak en wordt het rustige design onderstreept.

Miele ovens

Miele greeploze ovens uit de ArtLine

De ovens uit de ArtLine hebben een vochtregeling voor nog betere bak- en braadresultaten dankzij de ovenfunctie Professional. De ovens met magnetron zorgen voor een tijdsbesparing tot 30% wanneer de ovenfuncties gecombineerd worden met de magnetronfuctie. Kies je voor de ArtLine stoomoven met oven, blijven vitaminen en mineralen behouden en blijft door de stoom de natuurlijke smaak van de levensmiddelen bewaard. Met de gourmet warmhoudlades van Miele kunnen de gerechten worden warm gehouden en kan je zelfs koken op lage temperatuur (slow cooking).

Van koffieautomaat tot koelkast

Miele koffieautomaat inbouwapparaat #koffie

Naast de ArteLine serie biedt Miele nog meer inbouwapparaten die passen in jouw droomkeuken. Van inbouwkoffieautomaat , volledig geintegreerde afwasautomaten tot koel- en diepvrieskasten en kookplaten. Voor een perfecte vormgeving tot in de kleinste details!

Moderne keuken met Miele inbouw koelkast in strakke kastenwand





Brochure over De greeploze ArtLine keukenapparaten van Miele aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:




De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.



BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP