pinterest
De duurzame en slimme oplossingen van Bosch

De duurzame en slimme oplossingen van Bosch

Bosch heeft eind vorig jaar nieuwe apparaten en functies gepresenteerd, die zich richten op duurzaamheid en slimme technologie. Deze introducties bieden uitgebreidere opties voor persoonlijke instellingen en bevorderen het samenspel tussen alle huishoudapparaten. Het gaat onder meer om deze apparaten.

Geluidsarm en energiezuinig

FotoDe duurzame en slimme oplossingen van BoschBosch heeft de KGN39AIAT koel-vriescombinatie ontwikkeld om dagelijkse stress te helpen verlichten. Dit apparaat is niet alleen geluidsarm, maar ook energiezuinig. Het model heeft een glanzend exterieur met een inox anti-vingerafdruk front, een verticale handgreep en parelgrijze zijwanden. Het ruime koelkastcompartiment van 260 liter kan worden aangepast aan individuele behoeften. Het beschikt over drie flexibele en twee vaste plateaus van veiligheidsglas.

Gezond koken zonder extra inspanning

FotoDe duurzame en slimme oplossingen van BoschBosch introduceert de serie 8 premium ovens, gericht op gezonder koken met gemak. De ovens zijn uitgerust met innovatieve functies, die het behoud van vitaminen bevorderen, zoals de Steam Function Plus, en gezond frituren eenvoudig maken met de nieuwe Air Fry-functie. De verbeterde sensortechnologie zorgt voor nauwkeurig koken, inclusief een kooktijdindicatie, en biedt extra ondersteuning via de Home Connect app. De oven is gebruiksvriendelijk, dankzij de toevoeging van een digitale Control Ring en een touch display. 

Kookplaat met ingebouwde ventilatie

FotoDe duurzame en slimme oplossingen van BoschDe nieuwe inductiekookplaten met geïntegreerde ventilatiemodule zijn een primeur voor Bosch. Deze kookplaten zijn uitgerust met het speciale GlassProtect-oppervlak, wat zorgt voor een verhoogde krasbestendigheid. De ingebouwde ventilatiemodule is krachtig en makkelijk te reinigen. Bovendien biedt het flexibele instellingen, waardoor je kunt kiezen tussen afvoerlucht- of recirculatiestand, afhankelijk van je behoeften.

Perfect gemixt

FotoDe duurzame en slimme oplossingen van BoschMet de nieuwe ErgoMaster Series 6 staafmixer van Bosch wordt blenden naar een hoger niveau getild. Pas eenvoudig de snelheid aan door de kracht van je grip te gebruiken. Dankzij de sterke motor en het slimme ontwerp worden ingrediënten perfect gemixt. Bovendien is dit de eerste staafmixer op de markt met een luchtgekoelde motor, waardoor de kans op oververhitting aanzienlijk wordt verminderd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen