pinterest
Kranenserie Slate van Damixa

Kranenserie Slate van Damixa

Het is de Deense kranenproducent gelukt om een kraan te creëren, die een vlot desgin heeft, maar tegelijk een stringente en enigszins rustieke uitstraling. De zeer heldere lijnen ontmoeten de rondingen op de uitloop en het handvat van de kraan. Slate is Engels voor leisteen en staat voor de enigszins rustieke uitstraling en de relatie tot het zwarte handvat van de kraan.

FotoKranenserie Slate van Damixa

Zwart in de woninginrichting
“Zwart wordt steeds meer gebruikt bij het inrichten van een woning. Zo willen bijvoorbeeld veel mensen het zwart bij de keuken betrekken als een element. Dat merken wij bij de vraag naar onze Arc-kranen, die o.a. met een zwart handvat verkrijgbaar zijn. Daarom spreekt het vanzelf dat wij meerdere keuzemogelijkheden bieden bij het introduceren van Slate,” verklaart Berit Linde Jessen.

FotoKranenserie Slate van Damixa
Slate is bedoeld voor een internationale markt en zal over de gehele wereld verkocht worden. Een belangrijke voorwaarde voor de introductie was ook, dat Slate het vlotte en andere design moest zijn, dat voor veel mensen betaalbaar is.

Veel mogelijkheden op de koop toe. Standaard wordt de Slate geleverd met de speciale X-change, die Damixa heeft uitgevonden. De X-change maakt het bijzonder gemakkelijk om in de toekomst een kraan te vervangen. Als de X-change eenmaal geïnstalleerd is, kan men zelf in twintig seconden de Damixa-kraan verwisselen. Het enige wat erbij nodig is, is een inbussleutel.

“Onze kranen kunnen vele jaren mee, maar steeds meer mensen willen na verloop van tijd hun kraan vervangen om een andere uitstraling te krijgen. Ook voor hotels en andere grote gebouwen, waar vaak kranen vervangen worden, is dit aantrekkelijk,” legt Berit Linde Jessen uit. Slate is bovendien zo in te stellen dat men niet de vingers brandt aan het kokendhete water. En er zit een waterbesparingsmogelijkheid op. De kraan is te ontkalken door geregeld eenvoudigweg een vinger langs de perlator van de kraan te halen, die daar met rubber bekleed is.

Een hele serie

Slate is bedoeld voor de hele woning. Er zijn meerdere verschillende modellen voor de keuken en de badkamer. Bovendien zijn er douches en thermostaatkranen voor bad en douche.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen