pinterest
Je nieuwe favoriete apparaat in de keuken: de culinaire warmhoudlade

Je nieuwe favoriete apparaat in de keuken: de culinaire warmhoudlade

Ben je net als wij een liefhebber van koken? Dan worden de nieuwste warmhoudladen zeker jouw favoriete apparaat in de keuken! De warmhoudlade van Gaggenau is ten eerste de perfecte slow cooker, maar kan nog veel meer. In dit artikel vertellen we je wat er allemaal kan met de culinaire warmhoudlade.

Wat kunnen de culinaire warmhoudladen

De lade is net zo flexibel te plaatsen als dat hij veelzijdig is in gebruik. Combineer de culinaire warmhoudlade onder of naast je ovens of plaats de lade los onder het keukenblad met een front dat bij het keukendesign past. Kies zelf wat de beste plaats is, zodat je alle mogelijkheden van het apparaat optimaal kan benutten.

FotoJe nieuwe favoriete apparaat in de keuken: de culinaire warmhoudlade

Naast slow cooking kan je met de uniforme warmteverdeling tot 80 graden deeg laten rijzen, kruiden en fruit drogen, bevroren maaltijden en ingrediĆ«nten ontdooien, chocolade smelten en yoghurt rijpen. Laat je inspireren!

Open de lade en de TouchControl-bediening wordt zichtbaar. Pas de temperatuur aan in stappen van 10 graden of kies uit vier automatische programma's met vooringestelde temperaturen (aanpasbaar indien u dat wenst voor slow cooking, opwarmen en het verwarmen van kopjes en borden). 

FotoJe nieuwe favoriete apparaat in de keuken: de culinaire warmhoudlade

De nieuwe culinaire warmhoudlade is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2022. Wil je de culinaire warmhoudlade ervaren? Bezoek de Gaggenau showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp. 

Lees ook:  Gaggenau maakt van iedereen een wereldchef

Download de Gaggenau brochure om de bijpassende keukenapparaten en hun mogelijkheden te bekijken. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen