pinterest
Vertex de functionele design keuken van Culimaat

Vertex de functionele design keuken van Culimaat

Vertex is het keukenconcept van Culimaat met geometrische vormen, een uiterst gedetailleerde afwerking en echt vakmanschap. Uiterlijke kenmerken van deze hoogwaardige keuken zijn de strakke belijningen, architectonische vormgeving en de toepassing van RVS. Zowel de ‘body’ als alle zichtzijden van de Vertex zijn vervaardigd uit RVS.

FotoVertex de functionele design keuken van Culimaat

Keukenconcept met bijzondere details

Een bijzonder detail vormen de uitsparingen in het RVS. Hierin zitten intelligente oplossingen verwerkt voor de bediening van het kookgedeelte en het elektronische  openingssysteem van de laden. De zijwanden en het aanrechtblad zijn met elkaar verweven waardoor er een geometrisch lijnenspel ontstaat dat de verhoudingen van het meubelstuk accentueert. De hoeken worden niet gebogen maar gelast waardoor scherpe lijnen ontstaan.

FotoVertex de functionele design keuken van Culimaat

Duurzame materialen - op maat gemaakt

Het inlegwerk in het spoelgedeelte van het RVS aanrechtblad is van marmer. De kasten zijn van eiken dat behandeld is met een unieke, donkere, matte lak die door Culimaat uitvoerig werd getest en aan dehoogste gebruikseisen voldoet. De combinatie van dit hout met natuursteen en roestvrij staal geeft de keuken een bijzonder karakter. Bij de kastenwanden is gebruik gemaakt van ‘dikke’ deuren die bijdragen aan de massieve uitstraling. Elke Vertex keuken wordt op maat gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleuren. Apparatuur kan naar wens worden ingepland, de inbouwapparatuur op de foto is van Gaggenau. Een walk-in fridge behoort ook tot de mogelijkheden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen