pinterest
Culimaat - New Classic, luxe keukenconcept met technische hoogstandjes

Culimaat - New Classic, luxe keukenconcept met technische hoogstandjes

New Classic is een keukenconcept dat alle zintuigen prikkelt. Het gebruik van de meest luxe materialen, alle denkbare technische hoogstandjes, bijzondere details en een perfecte afwerking maken deze keuken tot een echte blikvanger.

Davy Swanenberg van Culimaat is samen met interieurarchitect Marco van Ham verantwoordelijk voor het ontwerp en uitvoering. Het vakmanschap en de hoge kwaliteit uiten zich in de details en een materialenmix van Corian en rvs. Deze materialen worden zowel hoogglans gepolijst als geschuurd toegepast en geven de juiste touch. De keuken is voorzien van dimbare ledverlichting welke met een afstandbediening in alle mogelijke kleurencombi¬naties instelbaar is. De gehele keuken is in verstek uitgevoerd en vormt het blad met de zijwanden een naadloos geheel, hier spreekt de echte vakman. De vier centimeter ‘dikke’ deuren geven het geheel een robuuste uitstraling.

De bijzondere materiaalkeuze zoals (skai) reptielenleer voor de hoge kasten en een linnenstructuur voor het interieur van deze kasten zorgen voor extra cachet. Ook voor de rugwand van de vitrinekasten is gekozen voor een niet alledaagse afwerking. Deze zijn vervaardigd uit een speciaal lichtdoorlatend composiet met powerleds.

De extra brede apparatuur van Gaggenau zorgt ervoor dat iedere hobbykok goed aan de slag kan. De brede rvs lijsten en de hoogwaardige kraan van KWC eve met LED verlichting maken deze buitengewone keuken compleet.

Over Culimaat
Culimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

Over Marco van Ham
Interieurontwerper Marco van Ham heeft interieurs van internationale kantoren, hotels, restaurants en particuliere villa's voorzien van een metamorfose. Door zorgvuldige keuzes voor de meest bijzondere materialen kunnen ontwerpen van zijn hand getypeerd worden als luxueus, weelderig, dynamisch en trendy. De rode draad binnen het werk wordt omschreven als New Classic Luxury.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen