pinterest
Creëer de beste omstandigheden voor wijn

Creëer de beste omstandigheden voor wijn

Thuis bewaar je de wijn onder de beste condities én op een hele stijlvolle manier met de wijnklimaatkasten van Siemens. Meerdere temperatuurzones houden verschillende wijnen perfect op dronk. De eikenhouten plank met telescooprails maken de kasten bovendien een lust voor het oog.

Twee temperatuurzones: individueel in te stellen

Met twee zones worden je favoriete wijnen op de juiste bewaartemperatuur gehouden. Iedere zone kan separaat tussen de 5 en 20 graden Celsius worden ingesteld. Een glas wijn direct op de perfecte temperatuur inschenken, dat is genieten voor een wijnliefhebber! FotoCreëer de beste omstandigheden voor wijn

Stijlvolle verlichting

Door middel van ledverlichting wordt de wijnklimaatkast energiezuinig, maar perfect verlicht zonder de temperatuur te beïnvloeden. Gebruik de presentatie-modus voor een zeer stijlvolle verlichting van je wijncollectie.

Glazen deur met UV-bescherming

Direct zonlicht kan de smaak, kleur en structuur van de wijn beïnvloeden. Door de uv-bescherming in het glas van de deur komt schadelijk licht er niet doorheen en behouden de wijnen hun kwaliteit. Het tijdloze ontwerp van de deur past perfect in iedere keuken en bij andere Siemens keukenapparatuur.

Maximale opslagmogelijkheid: 44 flessen

De wijnklimaatkasten kunnen een flinke voorraad herbergen, de perfecte oplossing voor wijnliefhebbers. In de onderste zone bevinden zich twee planken en de bodem om de wijn neer te leggen. In de bovenste zone zijn er twee planken met voor elke fles een perfect plekje.

Eikenhouten plank met telescooprails: voor de ultieme presentatie

Planken gemaakt van hoogwaardig eikenhout zijn de ideale plek voor je waardevolle wijnen. Door de telescooprails kan je gemakkelijk en veilig flessen pakken en aanvullen in de kast. Ook is het een stijlvolle manier om gasten je mooie wijncollectie te tonen. Meer weten? Download hier de Siemens Brochure en ontdek de nieuwe wijnklimaatkasten in de Siemens showroom in inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen