pinterest
Cosentino® lanceert Integrity

Cosentino® lanceert Integrity

De eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts

Als wereldwijd marktleider op het gebied van de productie en distributie van kwarts en natuursteen, streeft Cosentino® voortdurende innovatie na. Onlangs introduceerde het Spaanse bedrijf binnen het Silestone®-programma de noviteit Integrity, de eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts.

FotoCosentino® lanceert Integrity    

Met Silestone®, een kwartsmateriaal tot 93% opgebouwd uit natuurlijk kwarts, is Cosentino® marktleider op het vlak van kwartsoppervlakken. Het bedrijf presenteert nu ‘s werelds eerste spoelbak in Silestone® kwarts uit één stuk: Integrity.

ONE, het eerste model uit het programma ‘Integrity by Silestone®’, heeft de afmeting 41 x 51 x 15,5 cm. Uiteraard bieden de spoelbakken alle voordelen waarvoor Silestone® bekend staat, zoals absolute hygiëne, een hoge krasbestendigheid en doorgedreven duurzaamheid.

Omdat het werkblad en de spoelbak in één ontwerp worden geïntegreerd, vloeien de vlakken in elkaar over. Dankzij de opbouw "uit één stuk" en het feit dat de spoelbakken verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de Silestone®-werkbladen ontstaat een uniforme uitstraling.

FotoCosentino® lanceert Integrity   FotoCosentino® lanceert Integrity

Het werkblad en de spoelbak perfect gecombineerd in een gestileerd en uniek design. Alles harmonieert met de keuken van uw dromen. Aangezien de spoelbak uit één stuk bestaat, is de installatie ervan uitermate eenvoudig en biedt het samen met de Silestone®-werkbladen een perfecte en moeiteloze afwerking.

Beschikbare kleuren
Integrity by Silestone® is beschikbaar in volgende kleuren: Blanco Zeus, Amazon, Tigris Sand, Nile, Blanco Capri, Yukon, Haiku, Unsui, Gris Expo, Bianco Rivers, Blanco Norte, Gedatsu, Tao, Marrón Jupiter, Stellar Negro, Aluminio Nube, Kensho, Negro Tebas, Magenta, Verde Fun, Steel, Love, You en Rosso Monza.
 

Silestone®
Silestone®, een merk van de multinational Cosentino, is terug te vinden in enkele van de meest unieke gebouwen ter wereld, zoals het hotel Burj Al Arab in Dubaï, het Wembley stadion in Londen, de Carrousel du Louvre in Parijs, de Agbar Toren in Barcelona en het vlaggenschip van Telefónica in Madrid. Het merk is een heuse pionier. Silestone® was het eerste Spaanse merk dat reclame voerde tijdens het grootste sportevenement ter wereld: de Amerikaanse Super Bowl. Begin 2008 werd Silestone® de persoonlijke sponsor van F1-kampioen Fernando Alonso. Het merk werkt ook samen met de Houston Rockets van de NBA en UD Almería, een voetbalploeg uit de Spaanse La Liga. Als ontwerper van nieuwe productcategorieën kende het merk een belangrijke groei en is het momenteel het meest vooraanstaande kwartsoppervlak ter wereld, het enige met antibacteriële eigenschappen.  

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen