pinterest
Cosentino introduceert Silestone Slab Vases

Cosentino introduceert Silestone Slab Vases

Cosentino Group, wereldleider in de productie en distributie van kwartsoppervlakken en natuursteen, is een samenwerking aangegaan met de internationaal gerenommeerde design studio Form Us With Love (FUWL). Het resultaat van deze samenwerking is een prachtig conceptueel project genaamd ‘Silestone Slab Vases’ welke gepresenteerd zullen worden van 7 tot 10 februari tussen 12.00 en 18.00 uur tijdens de Form Us With Love expositie op de Stockholm Design Week.

Het project bestaat uit ringen van Silestone welke, gestapeld over een metalen beugel met een hoogte van 40cm, een waterdicht geheel vormen. De ringen variëren in grootte en zijn zo bewerkt dat de vorm van de vaas verandert met elke montage. Het project heeft als doel de bekende Silestone plaatvorm en de toepassing van hiervan te doorbreken.

Jonas Pettersson van Form Us With Love over Silestone: “het is door de mens gemaakt maar wel uit natuurlijke materialen, dat fascineerde ons. Ze nemen iets wat door de natuur gemaakt is en maken hier met ongeveer vijf procent bindmiddel, hars en kleur een beter materiaal van. Dat is wat ons als industriële ontwerpers aanspreekt.”

“Form Us With Love weet het Silestone materiaal te bekijken vanuit een nieuw perspectief. Zij zijn een fantastisch en ervaren ontwerp trio”, aldus Vanessa Feo, Communicatie manager Europe voor Cosentino Group.

Form Us With Love is een internationaal geprezen design studio uit Stockholm en bestaat uit Jonas Pettersson, John Löfgren en Petrus Palmér. Sinds 2005 gaan zij de uitdaging aan om het conventionele te doorbreken met design initiatieven.

Filmpje op Youtube: http://youtu.be/L-A7gwCaUjQ

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen