pinterest
Functionele oplossingen voor bulthaup b3

Functionele oplossingen voor bulthaup b3

bulthaup b3 is een keuken met onbegrensde mogelijkheden. Dankzij de grote hoeveelheid elementen in verschillende hoogtes en dieptes, materialen en kleuren kan iedereen zijn individuele keuken samenstellen. Elke bulthaup keuken heeft een eigen uitstraling en houdt rekening met de persoonlijke behoeftes van diegene die hem gaan gebruiken. Of dit nu gezinnen, stellen of singles zijn. Accessoires en keukengerei van de gebruiker maken b3 compleet en zijn op type geordend naar de functies voorbereiden, koken en opdienen, bevoorraden en afspoelen. In Milaan presenteerde bulthaup nieuwe, functionele oplossingen voor het wandpaneel en de bergruimte. Ook zijn er nieuwe, exclusieve toplagen, kleuren en materialen en een keur aan accessoires voor het lade-indelingssysteem maken bulthaup b3 nog flexibeler.

FotoFunctionele oplossingen voor bulthaup b3

Rolluikkast

De nieuwe rolluikkast is mooi inpasbaar in elke keukensituatie. Kies een kast in hetzelfde materiaal voor een rustig frontbeeld of juist een pittig accent. Nieuw zijn de vlakke lamellen die verkrijgbaar zijn in allerhande materialen en kleuren van het bulthaup b3 systeem. De lamellen zijn op één lijn met het front als de kast gesloten of half geopend is. De rolluikkast heeft een stevige en onderhoudsarme rvs bodemplank: ideaal voor een koffiezetautomaat, keukenmachine en andere keukenapparatuur die u in de kast wilt kunnen gebruiken zonder storende deur. De kasten zijn dankzij de interieurverlichting en de leren handgreep ook een zeer fraai meubelstuk.

FotoFunctionele oplossingen voor bulthaup b3

Lifttechniek en e-touch voor de kasten

Net zo soepel als bij het rolluik opent u de nieuwe deur met liftbeslag behorende bij de opzetkasten van bulthaup: met een klein tikje schuift u de kastdeur naar boven. De deur zwenkt maar een klein stukje uit en die opening biedt goed zicht op het kastinterieur. De nieuwe kast is maximaal 80 cm hoog en 120 cm breed en dat maakt hem perfect geschikt voor het wegzetten van koffiezetapparaten, snijmachines en andere kleine keukenapparatuur. De volledig uittrekbare hoge kasten en de koelkast hebben een nieuw elektronisch openingsmechanisme gekregen. Even aandrukken en de deur gaat op een kier. Dankzij dit product verdwijnt de laatste handgreep uit bulthaup b3.

Softtouch lak

De nieuwe, met speciale softtouch lak behandelde keukenfronten zijn wel heel bijzonder: ze hebben niet alleen een elegante matte uitstraling maar voelen ook zijdezacht aan. De softtouch tinten lava, cashmere en leem zijn ideaal voor mensen bij wie wonen en koken bij elkaar horen. Uniek is de door bulthaup toegepaste anodisatie van aluminium plaatmateriaal. De aluminium toplagen zijn zo gemaakt dat ze changeren als het licht erop valt, wat voor een hele warme en bijzondere uitstraling zorgt. Naast aluminium naturel, grijs en brons is er nu ook zandbeige voor de liefhebbers van een lichtere tint.

FotoFunctionele oplossingen voor bulthaup b3

bulthaup b3 accessoires

Voor het nieuwe lade-indelingssysteem heeft bulthaup diverse nieuwe accessoires ontwikkeld, zoals voorraadbussen met een asymmetrische bodem, een mooie cilindrische folierolhouder, specerijenflacons met een bijzondere ruitvorm en bordhouders die verticaal geplaatst worden. Elke accessoire vindt een passende plek. De gebruiker kan zijn keukengerei naar eigen inzicht onderbrengen of zich houden aan de natuurlijke ordening van het systeem.

Voor informatie over bulthaup b3 of één van de andere keukenconcepten, bezoek je de website van bulthaup. Hier vind je ook informatie over een showroom in jouw buurt.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen