pinterest
Breed assortiment designkeukens van Au Four

Breed assortiment designkeukens van Au Four

Een fraaie design keuken, een echte wellness badkamer, een prachtige parketvloer, een moderne openhaard; het verbouwen van uw woning is de investering dubbel en dwars waard. Daarom investeren mensen tegenwoordig steeds meer in hun eigen woning. En hierbij is een bezoek aan de bijzonder stijlvolle en inspirerende showroom van Au Four in Hoensbroek niet alleen zeer inspirerend, maar ook een echte belevenis.

 FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four   FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four 

 

Design keukens en badkamers

Au Four heeft een breed assortiment keukens, badkamers, designhaarden en verlichting, die u nergens anders in de Benelux tegenkomt. In de recentelijk geheel vernieuwde showroom staan altijd volledig geïnstalleerde design keukens en badkamers, waar mensen in de praktijk kunnen uitproberen wat voor hen persoonlijk geschikt is. Door de creativiteit van eigenaar Raymond Engelbertink is een keuken- of badkameropstelling hier niet onbetaalbaar. Sterker nog; door een prima prijs-kwaliteitverhouding, is het voor bijna iedereen te betalen.

 FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four    FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four

 

Inspiratie voor de toekomst

In de vernieuwde showroom is het aanbod overweldigend en worden de zintuigen geprikkeld. Van complete keuken tot badkamer en van openhaarden tot verlichting. De nieuwste modellen ovens, magnetrons, stoomovens, grills en combi-apparaten, maar ook voor totale binnenhuisarchitectuur bent u hier aan het goede adres. Au Four heeft een bijzondere woonvisie. Het is een plek waar mensen inspiratie op doen voor de toekomst. Raymond Engelbertink laat met dit totaalconcept potentiële kopers kennismaken met ongekende kwaliteiten en presentaties op hoog niveau. Zo voert Au Four zelf een private label van Siematic; Siematic, designed by Au Four.

 FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four    FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four

 

De ideale woonomgeving

In de showroom staan uitzonderlijke presentaties van keukens en badkamers en is alles gericht op het creëren van een woonomgeving, waarin mensen zich helemaal thuis voelen. De achterliggende gedachte is kernachtig eenvoudig: bij Au Four is uitzondering de regel. Kevin Hofland (technisch directeur Fortuna Sittard) is een van de klanten. Samen met zijn vrouw bezocht hij de showroom in Hoensbroek en ze waren al snel overtuigd van de kwaliteiten van Au Four. In hun nieuwe, verbouwde boerderij worden binnenkort een keuken en badkamer van Au Four geplaatst. Vol tevredenheid kijkt Hofland terug op het proces: “We wilden eigenlijk een totaal andere indeling, maar Raymond heeft ons er met zijn bijzondere ontwerp van kunnen overtuigen dat het ook anders kan.”

 FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four    FotoBreed assortiment designkeukens van Au Four

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen