BORA afzuiging in het werkblad

BORA afzuiging in het werkblad

Kookveldafzuigsystemen zijn de nieuwe trend in de keuken. Deze nieuwe vorm van afzuiging is geïntegreerd in het werkblad en haalt de traditionele afzuigkap weg uit de keuken. Door de bladafzuiging kan niets het zicht meer blokkeren boven het keukeneiland en wordt nog meer het gevoel van een open keuken gecreëerd.

Plaatsbesparende oplossing

BORA kookveldafzuiging | baldafzuig

Moest tot nu toe om de afzuigkap 'heen' worden gepland, de gepatenteerde kookveldafzuiging BORA Classic met zijn moderne eenvoudige design en als plaatsbesparende oplossing belooft pure inrichtingsvrijheid. De clou: de afzuiging ligt tussen de kookplaten en stuurt de wasem naar onder. Met behulp van een modern touchdisplay kan BORA Classic intuïtief en eenvoudig worden bediend. Het kookveldafzuigsysteem opent op intelligente wijze geheel nieuwe mogelijkheden bij de inrichting en planning van keukens. De kostbare en hoogwaardige kookveldafzuigingen kunnen als inbouw- of als opbouwvariant in alle werkbladen worden gemonteerd. De techniek verdwijnt in het onderkastje zonder daarbij opbergruimte te reduceren. Bekijk hier een filmpje over kookveldafzuiging

Effectieve wasemafzuig

BORA kookveldafzuiging | bladafzuiging

De BORA kookveldafzuiging is effectief, omdat het BORA-systeem met een dwarsstroming werkt. Dit systeem voert direct de ontstane wasem vanuit de potten en pannen af. Damp en geurtjes stijgen met maximaal 1 m/s naar boven. De BORA kookveldafzuiging zuigt echter met een snelheid van ongeveer 4 m/s naar beneden. Zo ontstaat een dwarsstroming, die groter is dan de opstijgsnelheid van de wasem. Het resultaat: De wasem wordt volledig afgezogen en wel precies daar waar hij ontstaat: direct bij het kookveld.

BORA kookveldafzuiging | bladafzuiging

BORA kookveldafzuiging | bladafzuiging
Lees hier meer over kookveldafzuiging

BORA kookveldafzuiging | bladafzuiging


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief