pinterest
Luxe achterwanden voor de keuken

Luxe achterwanden voor de keuken

Geen RVS, tegels, glas of kunststof, maar luxe achterwanden zijn de trend voor de wanden boven het werkblad van de keuken. Deze keukenwanden zijn gemaakt van duurzaam aluminium en beschermd door een kleurcoating, waardoor ze heel lang meegaan. Van zachte en fijne kleuren tot echte eyecatchers, met deze achterwanden geef je je keuken meteen een hele nieuwe en stijlvolle look!

FotoLuxe achterwanden voor de keuken

Voordelen van luxe keuken achterwanden

De Bokmerk achterwanden zijn hitte bestendig⁠, kras, slag en zeer slijtvast en ook nog eens â vingerafdruk bestendig⁠. Ze zijn heel onderhoudsarm en dat maakt het schoonmaken van je keuken een stuk minder tijdrovend! Daarnaast vind je altijd een achterwand die past bij jou en jouw keuken, want ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog (en alle kleuren daartussen) en worden op maat gemaakt met lengtes tot wel 6 meter. 

Kleuren uit de natuur

De 'Down to earth' collectie grijpt terug op de kleuren die de aarde ons biedt.⁠⁠ Van taupe, tot olijfgroen en stijlvolle bruintinten; deze mooie kleurencollectie geeft de keuken een warme en veilige uitstraling, precies zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft.⁠ Combineer aardse kleuren met witte keukens en geef in één klap een finishing touch aan het geheel.

FotoLuxe achterwanden voor de keuken

Stoere steenkleuren

De achterwanden van de 'Solid as a rock' collectie zijn niet alleen onbreekbaar, ze komen ook nog eens in heel veel mooie grijstinten. De wanden zijn slechts 3mm dik. Zo heb jij alle ruimte om lekker te koken.⁠ Vervang je oude gevlekte wand eenvoudig door deze strakke en  vuil- en waterafstotende keukenwanden en geef je keuken weer stijl. 

FotoLuxe achterwanden voor de keuken

Zachte kleuren

De nieuwe kleuren van de Soft Colours collectie passen helemaal bij de huidige trendkleuren voor de keuken. Licht hout en softe pastelkleuren zoals Dutch Sand, Early Shade en Morning Green geven je lichte houten keuken een hele andere dimensie.

FotoLuxe achterwanden voor de keuken

Er zijn meer dan 200 kleuren mogelijk. Wil je alle kleuren bekijken? Bezoek dan een showroom bij jou in de buurt: https://www.bokmerk.nl/site/bokmerk-dealeroverzicht en vind een kleur die past bij jouw keuken! Bekijk alle mogelijkheden nu alvast in de digitale brochure. Download de brochure hier

Bokmerk

Breng meer sfeer in uw interieur!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen