Designkeukens BLX voor een sympathieke prijs

Designkeukens BLX voor een sympathieke prijs

Ben je op zoek naar een topklasse designkeuken voor een prettige prijs? De BLX keukens zijn een prachtig alternatief voor een fors geprijsde designkeuken. De keukens worden ontwikkeld en geproduceerd door een Duits keukenmerk en zijn in de showroom van Keukenontwerpers Den Haag te vinden. De kwaliteit is meer dan goed. Het leveringsprogramma is breed maar basic, wat echt bespaart op de kosten. Ideale keukens voor mensen met meer smaak dan budget!

BLX 32 keuken alpinewit

SIGNIA BLX 32 in alpinewit hooglans

BLX keukens hebben een strak, greeploos design. De comfortabele handgrepen van edelstaal zijn mooi geïntegreerd in de fronten. Hoogglans afwerking versterkt het luxueuze karakter. Het BLX 32 programma biedt ook legio mogelijkheden om de stijl van de keuken door te zetten in de living. Multifunctionele meubelen dus.

BLX 32 designkeuken

SIGNIA BLX 32 in kwartsgrijs metallic en grafietgrijs hoogglans

De popuariteit van natuur-kleuren en materialen in de keuken groeit. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron. Stenen werkbladen zijn er al eeuwen, maar nu vinden we tinten als kwarts en grafiet ook als kleur voor de meubelen. Inclusief de plinten. Rustgevend en sfeervol, vooral in combinatie met het stoere houtmotief van de wand en de bar. De laatste is goed geschikt om te eten, borrelen, werken of om te gebruiken als extra werkruimte.

BLX 62 designkeuken

SIGNIA BLX 62 in grafietgrijs en alpinewit hoogglans

De toepassing van verschillende materialen en kleuren in een keuken geeft een speels, gezellig effect. Ook in de rest van het interieur worden materialen en kleuren gecombineerd, waardoor deze keuken zich moeiteloos aansluit bij de woonstijl. Toepassing van spiegelende plinten en het ophangen van de hoge, practisch ingedeelde kasten maken de hierboven afgebeelde BLX 62 keuken extra ruimtelijk.

BLX designkeukens - keukenkasten via keukenontwerpers Den Haag

BLX designkeuken via Keukenontwerpers Den Haag   BLX designkeukens - keukenlades

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP