pinterest
Blum openingstechniek greeploze keuken

Blum openingstechniek greeploze keuken

Greeploze keukens zijn de grote trend in keukenland. Daar is keukenspecialist Van Hoecke mooi op ingesprongen met gloednieuwe mechanische technieken, die ervoor zorgen dat greeploze lades, keukenkasten én koelkasten gemakkelijker, vloeiender en stiller worden bediend. Hiermee worden volledig greeploze keuken-inrichtingen mogelijk en dat biedt mooie ontwerpperspectieven. De technieken TIP-ON BLUMOTION en SERVO-DRIVE FLEX (voor de koelkast) kunnen geïntegreerd worden in alle maatwerkkeukens en in keukens van talrijke binnen- en buitenlandse merken.

Tip-On Blumotion voor keukenkasten en lades

Dankzij de TIP-ON-techniek openen greeploze lades en keukenkasten zich met een druk op het front. De dempingtechniek BLUMOTION zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting met een zachte duw tegen het front. De nieuwe combinatietechniek functioneert over het volledige ladefront, waardoor je op elke plek van het ladefront kan drukken om de lade te openen.

FotoBlum openingstechniek greeploze keuken

Greeploze koelkast met SERVO-DRIVE FLEX

Een volledig greeploze keukeninrichting was tot nu toe nog niet mogelijk, omdat een greep nodig was om de koelkast te openen. Vanaf nu brengt Blum daarin verandering met de gloednieuwe techniek SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast. Dankzij deze techniek opent de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op de koelkastdeur. Extra praktisch wanneer je met volle handen voor een gesloten koelkastdeur staat. Koelkast per ongeluk geopend? Geen nood, na 4 seconden sluit de deur automatisch.

FotoBlum openingstechniek greeploze keuken

 Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen