pinterest
Bluetooth muzieksysteem voor de keuken

Bluetooth muzieksysteem voor de keuken

De keuken van nu is een centrale leefplek in het huis geworden, waar muziek niet meer mag ontbreken. AquaSound heeft een slim en betaalbaar Bluetooth muzieksysteem speciaal voor de keuken of badkamer, genaamd “Bluetooth Music Center”. De bron voor dit systeem is altijd een iPhone, iPad, tablet of SmartPhone. Het mobiele apparaat is met een paar simpele klikken (via Bluetooth) gekoppeld aan dit verborgen muzieksysteem. Het geluid wordt rechtstreeks gestreamd naar de kleine, digitale versterker: draadloos en zonder poespas. De aangesloten speakers geven een geweldige geluidservaring. Het hele systeem (inclusief de speakers) kan verborgen geïnstalleerd worden in bv een keukenkastje of achter een verlaagd plafond. AquaSound biedt met dit systeem een interessant product voor die consument die sfeer en gezelligheid in de keuken of badkamer belangrijk vindt.

FotoBluetooth muzieksysteem voor de keuken
Radio, MP3, YouTube of Angry Birds

Een SmartPhone of iPhone staat vaak vol met (MP3) muziek, filmpjes en APP-games, voor uren en uren luisterplezier. AquaSound geeft met haar muzieksysteem het luisterplezier een extra dimensie, want is een mobiel apparaat eenmaal via Bluetooth gekoppeld, dan wordt de keuken of badkamer omgetoverd tot een heus muziek/relax centrum. Het geluid uit een mobiele telefoon wordt rechtstreeks gestreamd naar de digitale versterker. De meegeleverde speakers geven het geluid perfect weer… of dat nu een MP3 liedje is, het geluid van Angry Birds op een iPad of dat van een Radio-App op een iPhone of SmartPhone. En dat zonder kabel wir-war.

FotoBluetooth muzieksysteem voor de keuken
Compact en krachtig


De digitale Bluetooth versterker is klein en krachtig tegelijk. Eenmaal een mobiel apparaat aan dit systeem gekoppeld, komt de kracht van de compacte unit pas tot uiting. De Bluetooth versterker meet niet veel groter dan een digitale camera. Toch heeft de versterker een vermogen dat vergelijkbaar is met een 50 Watt (piek) analoge versterker. De twee meegeleverde inbouw speakers hebben genoeg power om een grote keuken of badkamer van ongekend geluid te voorzien.

Aquasound

AquaSound waterdichte mediaproducten, voor uren ontspanningsplezier

Informatie aanvragen bij Aquasound

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen