Innovatieve spoelbakken volgens de laatste keukentrends

Innovatieve spoelbakken volgens de laatste keukentrends

De spoelbak speelt een centrale rol in de keuken. Afwassen, handen wassen, groenten afspoelen, pannen vullen... En daarom geldt ook voor spoelbakken dat ze meegaan met de tijd en de hedendaagse gebruiker. Blanco is specialist in spoelbakken en komt elk jaar met vernieuwende designs, die meegaan met de laatste keukentrends en passen bij de voorkeuren voor de moderne keuken. Bekijk de nieuwste spoelbakken van 2017!

Functionele & elegante spoelbakken

Blanco heeft alweer de derde generatie van het geliefde AXen concept ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse gewoontes en eisen van de gebruikers. Deze spoeltafels zijn al jaren populair in de keukenindustrie. Met 2 nieuwe modellen in een volledig nieuwe look en veranderingen voor alle andere modellen blijven ze geheel eigentijds.

Spoelbak 2017. De nieuwste spoelbak AXIA III 6 S in Silgranit van Blanco. De rechtere hoeken zijn niet alleen modern maar zorgen ook voor een groter werkoppervlak. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met multifunctionele accessoires zoals de stijlvolle, verschuifbare snijplank is essenhout-compound of veiligheidsglas, of het handige inzetbakje. Alle modellen van de derde generatie worden daarnaast uitgerust met het geïntegreerd Blanco InFino afvoersysteem. Met één simpele draai laat je het water zo weglopen.
De AXIA III 6 S spoeltafel in Silgranit is eleganter dan ooit. De rechtere hoeken zijn niet alleen modern maar zorgen ook voor een groter werkoppervlak. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met multifunctionele accessoires zoals de stijlvolle, verschuifbare snijplank is essenhout-compound of veiligheidsglas, of het handige inzetbakje.

Alle modellen van de derde generatie worden daarnaast uitgerust met het geïntegreerd Blanco InFino afvoersysteem. Met één simpele draai laat je het water zo weglopen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Met Blanco Etagon kan je werken met maar liefst drie verschillende niveau's

De Blanco Etagon is dé innovatie van het jaar. Uitgerust met 2 rails kan je werken op maar liefst 3 verschillende niveaus.

Innovatieve spoelbak Etagon van Blanco. Uitgerust met 2 rails kan je werken op maar liefst 3 verschillende niveaus. Spoel je aardappelen op het laagste niveau. Op het 2de level kan je een vergiet plaatsen. Hak op het 3de niveau je groentjes klein op de snijplank en veeg ze zonder te knoeien in het inzetbakje op het lager niveau.

Spoel je aardappelen op het laagste niveau. Daarboven kan je een vergiet plaatsen. Op het derde niveau snij je de groente klein op de snijplank en veeg ze zonder te knoeien in het inzetbakje op het lager niveau. Op deze manier maak je op een slimme en optimale manier gebruik van de beschikbare ruimte.

De Etagon is verkrijgbaar voor verschillende installatiemethodes in roestvrij staal, en voor onderbouwinstallatie in het composietmateriaal Silgranit. Naast onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, schokbestendig, kras-en zuurbestendig, is Silgranit ook hittebestendig tot 280°. Bekijk ze hier...

De warme kleur 'muskaat' zet de teller op 10

Het CombiColours kleurenspectrum is altijd geïnspireerd geweest door duurzame woontrends. Mode evolueert en ook Blanco wil ieder individu zijn perfecte keuken bieden. Daarom zijn alle Silgranit spoelbakken nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur: muskaat.

Moderne spoelbak Blanco Classic Neo in warme bruine kleur muskaat, volgens de laatste woontrends. is enorm veelzijdig en past binnen verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern. Ga voor een modern contrast door deze kleur te combineren met een lichte keuken of maak een harmonieuze combinatie met eik.
De warme bruine kleur met exotische tintje is enorm veelzijdig en past binnen verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern. Ga voor een modern contrast door deze kleur te combineren met een lichte keuken of maak een harmonieuze combinatie met eik. Muskaat is de tiende kleur uit het Silgranit kleurenspectrum. Meer spoelbakken in de kleur muskaat...

Vind hier een verkooppunt van Blanco spoelbakken

Bekijk hier meer functionele spoelbakken van Blanco

Brochure over Innovatieve spoelbakken volgens de laatste keukentrends aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP