Blackboard Edition koel-diepvrieskast van Miele

Met de nieuwe, vrijstaande koel-diepvrieskasten van Miele creëer je het perfecte klimaat voor het bewaren van levensmiddelen. De speciale Blackboard Edition van deze nieuwe “range” is een echte blikvanger in elke keuken.

Miele koelkast met krijtbord

Miele koel-diepvrieskast met krijtbord - Black Edition met PerfectFresh

Met de Blackboard Edition van Miele kan je creatieve boodschappen en tekeningen op de voorzijde van de koel-diepvrieskast zetten met traditionele krijtjes of speciale krijtstiften. Een stijlvolle, handige en vrolijke toevoeging aan het keuken-design. De unieke vershoudsystemen, zoals PerfectFresh Pro, zorgen er daarbij voor dat producten langer vers blijven. Zelfs tot wel vijf keer langer dan in een gewone koelkast! Een groot voordeel, want je hoeft minder vaak boodschappen te doen en minder levensmiddelen verdwijnen in de prullenbak.

Miele vrijstaande koel-vriescombinatie met krijtbord - BlackBoard Edition

PerfectFresh & DailyFresh

In de Miele koel-vriescombinaties met PerfectFresh Pro blijven voedingsmiddelen tot vijf keer langer vers. In de automatisch gecontroleerde temperatuurzones tussen 0 °C en +3 °C worden zelfs kwetsbare levensmiddelen (vlees, vis en diverse soorten zuivelproducten) veilig bewaard en zijn ze beduidend langer houdbaar dan in een traditionele koelkast. Fruit en groenten blijven - dankzij de regeling van de vochtigheidsgraad - zelfs tot wel vijf keer langer vers. In de Miele koel-vriescombinaties met PerfectFresh-zone blijven groenten, fruit, vis, vlees en zuivelproducten tot wel drie keer langer vers. In de DailyFesh-lade wordt de vochtigheidsgraad geregeld, waardoor fruit en groenten merkbaar langer vers en knapperig blijven. De grote laden in de koelkast bieden ruimte voor grote hoeveelheden verse levensmiddelen.

Koel-diepvrieskast met PerfectFresh waarin voedingsmiddelen tot drie keer langer vers blijven. #Miele
De laden in de XL-binnenruimte bieden zeer veel ruimte en beschikken over tot wel 45% meer opslagcapaciteit (in vergelijking tot koel-vrieskasten zonder XL-binnenruimte), zodat je minder vaak boodschappen hoeft te doen en grotere hoeveelheden kunt bewaren.

Zeer laag energieverbruik

Alle nieuwe vrijstaande koel-vriescombinaties van Miele zijn standaard voorzien van classificatie A++. Een aantal modellen beschikt zelfs over energie-efficiëntieklasse A+++. Ook verkrijgbaar met glazen front in briljantwit of obsidiaanzwart en met roestvrijstalen look.

De nieuwe Miele koel- diepvrieskasten Met PerfectFresh

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen