pinterest
Binnenkijker: De moderne leefkeuken van Martin en Liesbeth

Binnenkijker: De moderne leefkeuken van Martin en Liesbeth

In het hart van Nederland, omringd door het pittoreske landschap van Delft, Leiden en Den Haag, ligt een woning die de perfecte mix vormt tussen een klassieke stijl en hedendaags design. Hier, waar het licht door de grote vensters naar binnenkomt en bevindt zich de rustgevende en moderne leefkeuken van Martin en Liesbeth.

In deze Poggenpohl keuken worden traditie en innovatie naadloos met elkaar verweven. De klassieke elementen brengen een gevoel van nostalgie en vertrouwdheid, terwijl de moderne details zorgen voor een frisse en eigentijdse twist. Dit maakt de keuken niet alleen een praktische ruimte, maar ook een plek waar je je thuis voelt en waar je met plezier tijd doorbrengt.

Een rustgevende basis

De hedendaagse keuken is veel meer dan een plek om te koken. Het is een ruimte waar we tijd doorbrengen met familie en vrienden, waar we ontspannen en genieten. Poggenpohl begrijpt dit als geen ander en heeft een keuken ontworpen die naadloos aansluit bij deze nieuwe manier van leven.

Het imposante +MODO eiland

Het middelpunt van dit prachtige interieur is het indrukwekkende +MODO eiland. Met zijn strakke lijnen en bijzondere materialen past het perfect binnen het interieur. De eikenhouten kasten in Oak Smoked Light zijn erg populair en geven de keuken een warme, uitnodigende sfeer. Deze kasten zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook veel opbergruimte met hun uittrekbare planken en lades. Hierdoor is er voldoende ruimte voor al je keukenbenodigdheden, van potten en pannen tot servies en kruiden. De kasten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor het koken en opruimen een stuk eenvoudiger wordt.

Het gebruik van eikenhout in de keuken zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Eikenhout, met zijn rijke textuur en natuurlijke uitstraling, brengt een gevoel van rust en comfort in de ruimte. Dit warme hout vormt de basis van de keuken en creëert een gezellig en huiselijk gevoel dat perfect is voor een omgeving waar familie en vrienden samenkomen.

FotoBinnenkijker: De moderne leefkeuken van Martin en Liesbeth

Daarnaast draagt het marmeren werkblad in Harmony Grey bij aan de tijdloze elegantie van de keuken. Marmer is een klassiek materiaal dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en duurzaamheid. Het Harmony Grey marmer heeft een subtiele en verfijnde uitstraling, met delicate aders die een vleugje luxe toevoegen aan het geheel. Dit werkblad is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook een echte blikvanger die de keuken een chique en stijlvolle uitstraling geeft.

Het eiland in brons antraciet is een ander opvallend element dat bijdraagt aan de balans tussen traditioneel en modern. De donkere, metalen afwerking van het eiland biedt een mooi contrast met het lichte eikenhout en het grijze marmer. Dit contrast zorgt voor een visueel interessante en dynamische ruimte. Het eiland fungeert als een centraal punt in de keuken, waar verschillende activiteiten samenkomen, van koken en voorbereiden tot socializen en eten. 

FotoBinnenkijker: De moderne leefkeuken van Martin en Liesbeth

Meer dan een keuken

Voor eigenaren Martin en Liesbeth is de +MODO keuken van Poggenpohl veel meer dan een plek om te koken. Het vormt het hart van hun woondomein en brengt stijl, creativiteit en licht in perfecte harmonie samen. Ontworpen door Studio Schot, combineert deze keuken stijl met praktische functies, waardoor het een plek wordt waar dagelijks leven en uitzonderlijk design samenkomen.

In deze keuken zie je hoe moderne technologie, natuurlijke materialen en verfijnd design een inspirerende leefruimte kunnen creëren. Of je nu een culinair meesterwerk wilt creëren of gewoon wilt genieten van een rustig moment met een kop koffie, deze keuken biedt de perfecte setting. 

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen