Binnenkijker: Culimaat keuken in jaren 30 villa

Binnenkijker: Culimaat keuken in jaren 30 villa

Bij het verbouwen van deze jaren 30 villa kozen de bewoners voor een moderne design keuken, met alle gemakken van nu en de warme sfeer die bij het huis past. Keukenconcept Vertex van Culimaat wordt geheel op maat gemaakt en kon daarom speciaal worden ontworpen naar de wensen en persoonlijkheid van de bewoners. Het resultaat is een heerlijke woonkeuken met strakke lijnen en vele intelligente oplossingen. 

Design keuken Vertex van Culimaat

Keukenconcept Vertex van Culimaat heeft strakke belijningen en stoere toepassingen van RVS. De laden hebben een elektronisch openingssysteem en

Design keuken Vertex van Culimaat

De zijwanden en het aanrechtbladvan RVS zijn met elkaar verweven waardoor er een geometrisch lijnenspel ontstaat dat het meubelstuk accentueert.

Koel-/vries combinatie en wijnklimaatkast in Vertex keuken van Culimaat
De Sub-Zero side-by-side koel-vriescombinatie met RVS deur heeft gescheiden koeling om energie te besparen en de levensmiddelen extra lang vers te houden. De wijnklimaatkast van Sub-Zero zorgt ervoor dat de temperatuur van de wijn altijd perfect is.

Fornuis van Wolf in Culimaat keuken - keukenconcept Vertex

Het roestvrij stalen kookfornuis van Wolf is volledig geïntegreerd in het kookeiland. De gebruiksvriendelijke digitale knoppen geven duidelijk de kookmodus en precieze temperatuur aan.

Hoekhaard in woonkeuken jaren 30 villa - keuken Culimaat Vertex

In de hoek van de woonkeuken is een gas gestookte hoekhaard op tafelhoogte geplaatst. Zo kan je van alle kanten genieten van het vuur.

Woonkeuken met haard en moderne design keukenkasten van Culimaatvan

Elke Vertex keuken wordt op maakt gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleuren. Apparatuur kan naar wens worden ingepland.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP