NEFF

Koken met passie sinds 1877

Heerlijk binnen grillen met de NEFF BBQ-set

De nieuwe grillset van NEFF maakt het mogelijk om binnen te grillen, met dezelfde knapperige en smakelijke resultaten als buiten op de barbecue.

Knapperig van buiten & mals van binnen

De set bestaat uit een tweedelig grillrooster en een grote spit waar gemakkelijk twee kippen op passen en shashlikspiesen om groenten en op de huid gebakken vis te bereiden die aan alle kanten heerlijk gaar is. Plaats de set op de bakplaat van de oven en de grill is klaar voor gebruik. Haal een van de spiesen uit de oven om te kijken of het eten al klaar is. De rest van de set kan gewoon blijven staan. De grillset wordt geleverd met een schaal die druipend vet opvangt, zodat de oven in een handomdraai weer schoon is. En dankzij het innovatieve CircoTherm®-heteluchtsysteem hoeven de gerechten niet meer rond te draaien om aan alle kanten gaar te worden. De hete lucht wordt in beweging gebracht en wikkelt zich om het gerecht heen, zodat alles knapperig van buiten, en zacht en mals van binnen wordt.

Tweedelige barbecueset met spit

De set bestaat uit een tweedelig grillrooster en een grote spit waar gemakkelijk twee kippen op passen.

En mensen die van vis houden, hoeven zich ook geen zorgen te maken. Met de kleine en handige shashlikspiesen is het heel eenvoudig om een perfect, op de huid gebakken vis te bereiden die aan alle kanten heerlijk gaar is. Daarnaast zijn deze kleine spiesen zijn ook bijzonder geschikt om groenten te bereiden.

Wil je meer weten over de keukenapparatuur van NEFF? Bezoek de website van NEFF of maak een afspraak bij inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp

BROCHURE AANVRAGEN

NEFF -
NEFF

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen