pinterest
3 X de best reviewed koelkasten

3 X de best reviewed koelkasten

In de maand mei zijn maar liefst drie koelkasten van Liebherr door de bezoekers van Kieskeurig.nl als beste in hun categorie beoordeeld. De redactie van UW Keuken zet deze mooie en energiezuinige koelapparaten natuurlijk graag in de spotlights. Hieronder de drie prijswinnaars als het gaat om koelen en vriezen

1 Best beoordeelde koelkast

Foto3 X de best reviewed koelkasten

Liebherr K 3130

De Liebherr K 3130 is als best beoordeelde koelkast uit de bus gekomen. Deze koelkast heeft een grote inhoud van 297 liter en is daarom perfect geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte is flexibel in te delen: de 6 glazen draagplateaus zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Wanneer je een keer een hoge bak of schaal kwijt wilt, dan is dat dus geen probleem. Ook de vakken in de deur zijn eenvoudig te verstellen.Wil je grote hoeveelheden etenswaren snel af laten koelen, dan schakel je de SuperCool functie in. Gedurende 12 uur daalt de temperatuur dan naar 2 °C. Dat is handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt; de drankjes staan dan alvast koud. 

2. Best beoordeelde vrijstaande vrieskast

Foto3 X de best reviewed koelkasten

Liebherr GNP 2713

De 165 cm hoge NoFrost GNP 2713 vrijstaande vrieskast kreeg maar liefst 9,7 als gemiddeld cijfer. Vooral het grote ruimteaanbod en de NoFrost-functie worden als belangrijke pluspunten genoemd. Daarnaast is de 7 jaar zekerheid voor veel mensen een belangrijk aankoopargument. De Liebherr GNP 2713 is een 60 cm brede en energiezuinige diepvrieskast met ruim 220 liter inhoud. Door het NoFrost systeem hoef je nooit meer te ontdooien. Met de optie supervriezen behouden groente en fruit hun vitamines. Door de 7 transparante vrieslades zie je bij het openen van de deur direct de inhoud en wanneerje een keer meer ruimte nodig hebt, haal je gemakkelijk lades en plateaus weg. Handig is ook de waarschuwing wanneer je de deur per ongeluk open laat staan!

3. Best beoordeelde inbouwkoelkast

Foto3 X de best reviewed koelkasten

Liebherr IK 1920 

Ook de IK 1920 inbouw koelkast van Liebherr is als beste beoordeeld. Vooral het lage geluidsniveau, de ruime indeling en het zuinige energielabel kregen een dikke plus. Deze stille koelkast is zuinig en heeft een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. Verse producten zoals groente en fruit kun je kwijt in de 2 BioCool lades onderin de koelkast. Hier stel je zelf de luchtvochtigheid in zodat de producten langer vers blijven. Ben je klaar met inruimen? Met alleen een klein duwtje sluit je de deur dankzij Soft Closing technologie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen