pinterest
Energiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Energiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Ben je op zoek naar keukenapparatuur en vind je het ook belangrijk dat deze energiezuinig en gebruiksvriendelijk is? In de keuken zijn heel wat apparaten onmisbaar. Denk maar aan de oven, een kookplaat met afzuigkap en de koelkast. En tegenwoordig heeft bijna elke keuken ook wel een vaatwasser. De Bauknecht keukenapparaten bieden je alle comfort in de keuken en zijn een dagelijkse hulp bij het koken, afwassen en koelen. In dit artikel vertellen we je meer over de belangrijkste keukenapparatuur voor jouw keuken.

Bakken, braden en gezond stomen in de oven

Van de smakelijkste ovenschotels tot gezond gestoomde groenten en het ontdooien van vers ingevroren vis. Je favoriete recepten bak, braad en stoom je met de gebruiksvriendelijke Bauknecht ovens met de allernieuwste technieken. Met de conventionele ovens kan je bakken en braden. Met een combi-stoomoven kan je ook nog stomen, waarbij je alle vitaminen optimaal kan behouden. Kies je voor een magnetron, dan kun je naast opwarmen en ontdooien ook de lekkerste en gezondste gerechten bakken, grillen en stomen.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Collection 9 - Bauknecht

Bovendien kan je met Bauknecht apparatuur gebruik maken van handige hulpjes in de keuken als ProCook en CleverCook die je van alle benodigde informatie voorzien om je gerecht perfect te bereiden. Succes gegarandeerd! Schoonmaken is met PureClean een fluitje van een cent en mogelijk zonder chemische middelen. Met het speciale reinigingsprogramma verwijder je na 35 minuten zelfs de meest hardnekkige aangekoekte resten.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Collection 7 - Bauknecht

Kookplaten inductie of gas

Koken op inductie of toch liever op gas? De kookplaten van Bauknecht zijn afgestemd op elk type thuiskok. Voor liefhebbers van gas en wokken is er een krachtige wokbrander. Ga jij voor inductie? Dan kun je met de flexibele inductiekookzones zelf je inductieplaat indelen. Zodra je een pan op de plaat plaatst, wordt het onderliggende gedeelte verwarmd. Wel zo handig als je pannen een afwijkende grootte hebben of als je meerdere grote pannen naast elkaar wilt plaatsen.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Inductiekookplaat met HD Flexi zone -Bauknecht

De tiptoetsbediening zorgt ervoor dat de kookplaat eenvoudig te bedienen is. Enkele modellen van Bauknecht zijn voorzien van een rvs-kader, wat een extra luxueuze uitstraling aan de kookplaat geeft. En last but not least is er voor de liefhebbers van strak design de zwarte gas-op-glas kookplaat, een echte eyecatcher in je keuken!

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Inductiekookplaat ESPIF 8950 IN - Bauknecht

Kookluchtjes laten verdwijnen

Afzuigsystemen zorgen ervoor dat je keuken en de rest van je huis fris blijft. Met Bauknecht kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om dampen en geuren uit de keuken te houden. Van afzuigkappen boven een kookeiland en wandmodellen tot afzuigkappen om te integreren in het plafond of keukenkasten voor de strakke look. Houd je van design? Dan vind je bij Bauknecht stijlvolle modellen die gezien mogen worden. Je vindt gegarandeerd een afzuigkap die bij jouw keuken past.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Verse etenswaren met de juiste koel- en vriesapparatuur

Bij lekker en gezond koken heb je verse ingrediënten nodig. Met de koel- en vriesapparatuur van Bauknecht weet je zeker dat voedsel langer vers blijft door de luchtvochtigheid en de koude lucht die met de nieuwste technologieën goed bewaakt worden. Het gebruiksgemak staat voorop met handige verlichting, verstelbare onderdelen en het voorkomen van ijsvorming.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

De vaatwasser: je beste vriend in de keuken

Bauknecht vaatwassers zijn voorzien van innovatieve technologieën die de vuilste vaat schoon krijgen en tegelijkertijd helemaal droog. De ingebouwde sensoren die de belading meten, zorgen ervoor dat ook een halfvol beladen machine energiezuinig af kan wassen. Een goede keuze dus.

FotoEnergiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen