Nieuw bakgerei van KitchenAid

Nieuw bakgerei van KitchenAid

Wanneer je houdt van het bakken van taarten en muffins, stoofschotels, brood en pizza’s, dan is het nieuwe bakgerei van KitchenAid iets voor jou. Het uitgebreide en professionele bakgerei assortiment werd door KitchenAid en beroemde internationale chefs samengesteld, zodat je zelf perfecte bak-creaties op tafel kan zetten!

KitchenAid bakgerei

KitchenAid bakvorm

Bakvorm KitchenAid

Zelf professioneel bakken met KitchenAid

KitchenAid staat voor professionele prestaties, kwaliteit en mooi design. Door het flexibele keukendesign kan je als thuiskok kiezen uit vele kookopties met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken; van de beroemde KitchenAid Artisan mixer tot de inbouwapparatuur van KitchenAid (ovens, koelkasten, afzuigkappen, vaatwasmachines en meer) en de kookbenodigdheden. De nieuwe reeks bakvormen heeft een basis van zwaar staal voor professioneel gebruik.  Het is schilfer-, kras- en vlekbestendig en kan tegen een stootje. Het oppervlak in warmtegeleidend aluminium zorgt ervoor dat elke bereiding mooi bruineert, en is ovenvast tot 230 °C. Al de producten zijn hitte-, roest- en corrosiebestendig. Bovendien is de antiaanbaklaag niet alleen duurzaam maar ook afwasmachine-bestendig en dus gemakkelijk schoon te maken.

KitchenAid professioneel bakgerei

Het bakgerei assortiment van KitchenAid

De perfecte pizza, een stevig brood, een heerlijke ovenschotel en mooie cupcakes: er gaat natuurlijk niets boven een goed gelukte en zelf gemaakte creatie uit de oven. Het KitchenAid bakgerei assortiment omvat: een tarte tatinvorm,  een vierkante & ronde cakevorm, een gewone & lange broodvorm, een ovenpan,  een pizzavorm voor dunne korst,  een springvorm, een set van twee bakplaten voor koekjes, een bakplaat, een set van twee muffinvormen, een set van twee donutvormen voor zes minidonuts en een minitaartvorm met losse bodem. Voor unieke en aangename bakervaringen.

KitchenAid bakvormen

 

KitchenAid professionele bakvormen

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link) 

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP