pinterest
Axor Starck keukenmengkranen: design en gebruiksgemak voor de keuken

Axor Starck keukenmengkranen: design en gebruiksgemak voor de keuken

Noviteiten voor fijnproevers

De kraan is het meest gebruikte apparaat in de keuken. Dagelijks wordt deze tot wel 90 keer gebruikt voor afwassen, het vullen van pannen en het wassen van de handen. Het is daarom belangrijk dat de kraan past bij de persoonlijke stijl en werkmethode van de gebruiker in de keuken. De bekende ontwerper Philippe Starck, heeft een icoon voor het aanrecht ontworpen. De Axor Starck keukenmengkranen kenmerken zich door elementaire vormen en heldere functies en vormen hiermee het middelpunt van de keuken.

De perfecte oplossing
Een van de karakteristieke kenmerken van de collectie is de bekende Axor Starck Joystick-greep, een revolutie op kranengebied. De nieuwe keuken-mengkranen bieden de gebruiker water oplossingen en voldoen aan een breed scala van behoeften: gebruikersgemak, hoog niveau van functionaliteit, design en uitstekende duurzame kwaliteit.

De keukenmengkranen kunnen flexibel worden toegepast op zowel een enkele als dubbele gootsteen en de pingreep kan links of rechts van de uitloop geplaatst worden, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. De éÄ—ngreeps en 2-gats keukenmengkranen bieden ambitieuze hobby-koks meer gebruiksgemak in de keuken en geven tegelijkertijd een luxe uitstraling door het exclusieve design van Philippe Starck.

FotoAxor Starck keukenmengkranen: design en gebruiksgemak voor de keuken    

Twee functionele kraanvarianten
De kranen bieden een functionele oplossing voor het reinigen van kookgerei. Door de hoge uitloop is de kraan ideaal voor het vullen en schoonmaken van grote potten en pannen. Een veelgevraagde toepassing is een uittrekbare vuistdouche die niet de uitstraling van de luxe keukenmengkraan bederft. De nieuwe keukenmengkranen van Axor Starck zijn elegant, vloeiend en minimalistisch; van kraanhuis tot de uitloop en van de uitloop tot en met de uittrekbare vuistdouche. De uittrekbare vuistdouche bevat twee straalsoorten, een normale en een douchestraal. De variant zonder vuistdouche heeft een draaibare uitloop die geheel naar de persoonlijke wens in drie draaistanden instelbaar is (110°/150°/360°

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen