pinterest
Axor design keukenkraan met Select-knop

Axor design keukenkraan met Select-knop

Wanneer je houdt van design in de keuken en gebruikersgemak voorop staat, dan zijn de nieuwe keukenkranen Axor Citterio Select van het designermerk van Hansgrohe iets voor jou. Met deze stijlvolle designkranen kan het water met één druk op de Select-knop aan- en uitgezet worden. Een blikvanger in de keuken met optimaal gebruikersgemak.

Nieuwe keukenmengkranen met Select-functie

De twee elegante keukenmengkranen met een perfecte greep laten zich zeer ergonomisch bedienen, zodat ze ook met ingezeepte handen goed vastgepakt kunnen worden. Door simpelweg op de Select-knop te drukken, gaat het water stromen. Door de knop nogmaals in te drukken, wordt de kraan weer uitgezet. Wanneer de kraan aan wordt gezet, blijft de één keer ingestelde temperatuur en waterhoeveelheid constant. De temperatuur of de doorstroming kan natuurlijk op ieder gewenst moment met de greep gewijzigd worden. Het slanke inbouwdeel van de kranen draagt bij aan de stijlvolle verschijning van Axor Citterio Select. 

Met uittrekbare- & draaibare uitloop

Axor Citterio Select biedt twee uitvoeringen van haar nieuwe keukenmengkraan: een variant met draaibare uitloop en een versie met uittrekbare uitloop. Beide uitvoeringen zijn 110°/150° draaibaar. De uittrekbare uitloop heeft als voordeel dat de actieradius bij het aanrecht met maar liefst 50 centimeter vergroot. Hierdoor is het met deze kraan veel eenvoudiger om bijvoorbeeld hoge pannen en vazen te vullen of de gootsteen af te spoelen.

 

FotoAxor design keukenkraan met Select-knop

FotoAxor design keukenkraan met Select-knop

De nieuwe Axor Citterio Select keukenmengkraan is in Nederland leverbaar vanaf 2016.

Bekijk hier meer voorbeelden van moderne kranen voor de keuken

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen