ATAG Superior koelkasten en vriezers

De ideale koelkast heeft een efficiënte indeling en altijd de verste ingrediënten binnen handbereik. Daarom zetten wij in dit artikel de premium Superior collectie inbouwkoelkasten- en vriezers van ATAG in de spotlights. Met deze collectie weet je zeker dat je ieder gerecht vers en voorbereid begint!


Slimme oplossingen en luxe details

De koel- en vriesapparatuur zit vol slimme oplossingen en luxe details uit de natuur, zoals een Breakfast Tray met beukenhouten elementen. Om ingrediënten vers en voedzaam te houden zijn er de Durafresh lades. Door de automatische luchtvochtigheidsregeling blijven niet alleen vitamines en mineralen maar ook smaak en structuur langer behouden. No Frost voorkomt beslagen lades en een ijslaagje op de producten.

Helder licht, zachte sluiting 

De koelkasten- en vriezers zijn voorzien van heldere LED-verlichting om alle producten goed te kunnen zien. De deuren en lades met soft-close zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat er met zorg met ingrediënten wordt omgegaan. 

Warme details in een koele omgeving

Super de luxe zijn de elementen met warm beukenhout, zoals de Bottle Tray, Breakfast Tray en Multibox. De Bottle Tray is een elegant schap voor flessen en de MultiBox, een slim opbergbakje. Ideaal is de Breakfast Tray in het centrum van de koelkast, waarop ontbijt en even zo goed hapjes en kaas op bewaard en geserveerd kunnen worden. 

ATAG Superior Collectie

De ATAG Superior collectie bestaat uit vier inbouwkoelkasten en vier inbouwvriezers in verschillende hoogtes (102, 140 en 178 cm) die naar wens te combineren zijn. Daarnaast zijn er twee inbouw koel-vriescombinaties met een hoogte van 178 cm. Meer weten? Download de ATAG brochure en bezoek een verkooppunt in de omgeving

Lees ook: Keuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Informatie aanvragen bij Atag

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen