pinterest
Amerikaans koken op de Range Cooker van Miele

Amerikaans koken op de Range Cooker van Miele

Miele heeft op de LivingKitchen beurs een nieuw vrijstaand fornuis laten zien: een Amerikaanse Range Cooker die het typische levensgevoel van Noord-Amerika combineert met de kwaliteit van de Miele apparatentechnologie.

Het nieuwe fornuis van Miele

Gaat Miele deze stoere Range Cooker ook in Europa introduceren? Dat is nog de vraag. Range Cookers werden ontwikkeld voor de Noord-Amerikaanse markt, waar het koken toch echt van een ander kaliber is. Zo is de binnenruimte van de oven van een Range Cooker in vergelijking met die in Europa al snel twee keer zo groot en domineren vrijstaande apparaten de markt. Miele onderzoekt of het fornuis ook op de Europese markt zal aanslaan. Met het design van de Miele Range Cooker zit het in ieder geval wel goed. De Miele Range Cooker oogt robuust door het veelvuldig gebruik van roestvrij staal en heeft massieve draaiknoppen met verlichting en past daardoor perfect bij het interieur van de Nederlandse keukens.

FotoAmerikaans koken op de Range Cooker van Miele
De nieuwe Range Cooker HR 1956 van Miele met bijpassende de Range Hood (afzuigkap) DAR 1250

Vijf functies in één apparaat

De twee ovenruimtes met magnetron-functie hebben draaibare handgrepen voor het openen van de deuren én een M Touch-display met een hoge resolutie. Bijzonder hieraan is dat het bedieningspaneel na een druk op de knop omhoog komt, voor een betere afleesbaarheid van het TFT-display. Bovendien is een serviesverwarmer geïntegreerd. Het kookgedeelte omvat zes gasbranders en een zogeheten griddle: een roestvrijstalen bakplaat. Door al deze functies is de HR 1956 een vijf-in-één-apparaat.

FotoAmerikaans koken op de Range Cooker van Miele
De nieuwe Range Cooker HR 1956 van Miele is een 122 centimeter breed vrijstaand model.

Miele presenteert

Op de LivingKitchen presenteert Miele het topmodel HR 1956, een 1.22 meter breed vrijstaand model (48 inch) dat voor Amerikaanse begrippen een ongekend groot aantal gebruiksmogelijkheden biedt. Wij mogen hopen dat het fornuis binnenkort ook naar Nederland komt, want dit stoere model met technische hoogstandjes zal in de Hollandse keuken zeker niet misstaan! Wij houden u zeker van de komst van deze beauty op de hoogte.

FotoAmerikaans koken op de Range Cooker van Miele

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen