Nieuw! Framesystemen voor een open keuken

Het keukenmerk Alno staat bekend om zijn kwaliteitskeukens uit Duitsland. Met het nieuwe en innovatieve framesysteem van Alno zijn er nu veel variabele mogelijkheden om je keuken in het woongedeelte te integreren. En in deze tijd waarin de keuken het hart van het huis is, is dat een handig voordeel voor je keukenplanning.

Alno keuken met Alnospace framesysteem #alnospace #alno #keuken #keukeninspiratie

Open framesysteem

Alnospace is een variabel en goed ontwerpbaar framesysteem met een open karakter. Het systeem is in hoogte en breedte verstelbaar en heeft verticale en dwars geplaatste stijlelementen die tussen het plafond en de muur geplaatst kunnen worden. Dat biedt vele mogelijkheden!

Alno keuken met Alnospace framesysteem #alnospace #alno #keuken #keukeninspiratie

Alnospace framesysteem

Vakken uit echt hout en verlichte glasplaten maken hier een exclusief geheel van. Een extra voordeel zijn de stroomkabels, die in het speciaal gevormde frame onzichtbaar kunnen worden verlegd, zonder dat er breekwerk aan te pas hoeft te komen.

Alno keuken met Alnospace framesysteem #alnospace #alno #keuken #keukeninspiratie

Houten keuken met Alnospace framesysteem

Ook bij het Tailor-concept biedt ALNO een veelvoud aan mogelijkheden. Uit meer dan 350 frontvariaties kan een individueel design gemaakt worden. De hoge kwaliteit van deze keukens begint direkt achter de deur. Hier valt de 19mm Prestige korpus in het oog, met een verlijmde 8mm sterke rugwand en de doorlopende onder- en bovenkanten.

Alno keuken. Houten keuken. Keukeninspiratie #alno #keuken

Alno keuken

Er kan een keuze uit 18 verschillende binnendecoren gemaakt worden. Dé mogelijkheid om je keuken nog individueler te maken!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen