pinterest
Het elektrische Dual Control fornuis van AGA

Het elektrische Dual Control fornuis van AGA

Een AGA fornuis is een droom om naar te kijken en om mee te koken. En gelukkig blijft AGA de fornuizen steeds vernieuwen en te moderniseren. Zo heeft AGA de elektrische AGA Dual Control met 3 ovens of 5 ovens. Dit fornuis heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt en meer. Meer flexibiliteit, een beter energieverbruik en minder onderhoudskosten.

50% energiebesparing bij het koken

FotoHet elektrische Dual Control fornuis van AGA

De elektrische Dual Control heeft veel weg van een klassieke AGA. Net als bij de traditionele modellen zijn de gietijzeren ovens altijd gebruiksklaar en stralen ze die onnavolgbare warmte uit. Het verschil? De ovens van de AGA Dual Control zijn voorzien van een nieuwe ‘lage energie’-stand en kunnen ook volledig worden uitgeschakeld. Bovendien kunnen de twee kookplaten onafhankelijk van de ovens en van elkaar worden aangezet. Zo kunnen, indien gewenst, de warmte-uitstraling in de keuken en de verbruikskosten worden gereduceerd.

FotoHet elektrische Dual Control fornuis van AGA   FotoHet elektrische Dual Control fornuis van AGA

Hoe gebruik je de AGA Dual Control?

Deze extra keuzemogelijkheid betekent dat de AGA Dual Control op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kan je er op een warme zomeravond voor kiezen om de ovens op de lagere stand te zetten of uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de kookplaten om snel een roerbakgerecht en wat pannenkoeken met ijs en aardbeien te bereiden.

Ligt er buiten sneeuw, dan kan je besluiten om de ovens op volle kracht te laten werken

Ligt er buiten sneeuw, dan kan je besluiten om de ovens op volle kracht te laten werken – vanuit de ‘lage-energie’-stand duurt het 2 tot 4 uur voor de ovens op volledige temperatuur zijn – en de kookplaten even aan te zetten of constant aan te houden. Dit is waarom de AGA Dual Control zo uniek is. Verkrijgbaar in 14 prachtige kleuren.

FotoHet elektrische Dual Control fornuis van AGA

Het fornuis past overal in de keuken, ook in een kookeiland.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen