Het elektrische Dual Control fornuis van AGA

Een AGA fornuis is een droom om naar te kijken en om mee te koken. En gelukkig blijft AGA de fornuizen steeds vernieuwen en te moderniseren. Zo heeft AGA de nieuwe elektrische AGA Dual Control met 3 ovens of 5 ovens. Dit fornuis heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt en meer. Meer flexibiliteit, een beter energieverbruik en minder onderhoudskosten.

AGA fornuis Dual Control

 

Aga fornuis elektrische Dual Control

100% AGA, 50% energiebesparing

De elektrische Dual Control heeft veel weg van een klassieke AGA. Net als bij de traditionele modellen zijn de gietijzeren ovens altijd gebruiksklaar en stralen ze die onnavolgbare warmte uit. Het verschil? De ovens van de AGA Dual Control zijn voorzien van een nieuwe ‘lage energie’-stand en kunnen ook volledig worden uitgeschakeld. Bovendien kunnen de twee kookplaten onafhankelijk van de ovens en van elkaar worden aangezet. Zo kunnen, indien gewenst, de warmte-uitstraling in de keuken en de verbruikskosten worden gereduceerd.

Aga kookplaat Dual Control fornuis   Aga Dual Control paneel fornuis

Hoe gebruik je de AGA Dual Control?

Deze extra keuzemogelijkheid betekent dat de AGA Dual Control op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kan je er op een warme zomeravond voor kiezen om de ovens op de lagere stand te zetten of uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de kookplaten om snel een roerbakgerecht en wat pannenkoeken met ijs en aardbeien te bereiden. Ligt er buiten sneeuw, dan kan je besluiten om de ovens op volle kracht te laten werken – vanuit de ‘lage-energie’-stand duurt het 2 tot 4 uur voor de ovens op volledige temperatuur zijn – en de kookplaten even aan te zetten of constant aan te houden. Dit is waarom de AGA Dual Control zo uniek is. Verkrijgbaar in Cream, Dark Blue, Pewter, Pearl Ashes, British Racing Green, Black, Pistachio, Heather, Aubergine, White, Duck Egg Blue en Aqua.

 Aga fornuis Dual Control aubergine    Aga fornuis Dual Control blauw

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief