Afzuigkappen

Nooit meer kookgeuren in huis? De afzuigkappen van Kuppersbusch zorgen voor een goed klimaat na het koken, voorkomen vervuiling en vochtschade. En ze zien er ook nog eens goed uit. 

Adembenemend krachtig en efficiënt 

De strakke afzuigkappen zijn fluisterstil, heel krachtig en zijn daarnaast ook nog heel erg efficiënt met een ongewoon laag energieverbruik. Bovendien heeft het bekende keukenmerk voor elke keukensituatie een passend systeem in het assortiment met een veelvoud aan modellen, designversies en de meest uiteenlopende functies. Voor open woonkeukens en gesloten keukens.  


Van wand-, eiland, hoofdvrij, plafondventilatoren tot inbouwafzuigkap vind je bij Küppersbusch een grote keuze aan afzuigkappen voor afzonderlijke inbouwsituaties. Afhankelijk van de situatie kan je ook kiezen uit afvoerlucht en recirculatie. 

Kookplaat en afzuigkap in één: kookplaten met werkblad afzuiging

Een inductiekookplaat met een ingebouwde afzuigkap kan ook! Doordat vet en dampen direct bij de kookplaat worden afgezogen, hebben ze geen kans om ver de ruimte te komen, wat voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Een perfecte oplossing voor open keukens.

Geen aparte afzuigkap betekent ook meer vrijheid bij de keukenplanning. Zelfs de inbouw onder een raam of eiland uitvoering wordt hiermee mogelijk. 


De montage is niet alleen flexibeler, maar ook gemakkelijker omdat alleen een kookplaat en afzuigunit hoeft te worden geïnstalleerd. Het afzuigsysteem verdwijnt onopvallend in de plint. Dit heeft het voordeel dat storende geluiden tot een minimum worden beperkt. 

Plafond units met recirculatiebox


Met het oog op het besparen van energie in de woningbouw en renovatie is een recirculatiebox in combinatie met een plafond unit een optimaal alternatief voor luchtafvoer. Boorgaten voor afvoerluchtopeningen behoren tot het verleden omdat de box in verlaagde keukenplafonds (gips) wordt geïntegreerd en met de motor van de afzuigkap wordt verbonden. Zo worden de bij het koken ontstane dampen opgevangen en de nog warme, maar gezuiverde lucht wordt weer in de ruimte teruggevoerd.

Intuïtieve bediening

Of het nu gaat om de klassieke bediening met aluminium draaiknoppen, of om de bediening met een vingertop via aanraaksensoren of drukknoppen; de bedieningselementen van de Küppersbusch afzuigkappen zijn comfortabel en intuïtief en een aantal modellen hebben zelfs afstandsbediening. 

Küppersbusch Individual: Nog meer varianten! 

Küppersbusch heeft voor elke ruimte en persoonlijke voorkeur een geschikte afzuigkap en met het Individual concept heb je zelfs de mogelijkheid om de apparatuur aan jouw persoonlijke smaak aan te passen. Dit geldt voor bepaalde afzuigkappen die je kan aanpassen aan je oven(s) door te kiezen voor een uitvoering met een designkit. 

Download de brochure voor meer informatie over de werking, de mogelijkheden en de verschillende modellen

Foto's: Kuppersbusch

BROCHURE AANVRAGEN

Küppersbusch -
Küppersbusch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen