pinterest
AEG introduceert MaxiKlasse-ovens: met de grootste capaciteit ooit.

AEG introduceert MaxiKlasse-ovens: met de grootste capaciteit ooit.

Maximale ruimte, gecombineerd met optimaal bedieningsgemak en efficiënt energieverbruik.

AEG brengt met de MaxiKlasse-serie uit haar Neue Kollektion ovens op de markt die mensen met een passie voor koken op hun wenken zullen bedienen. De MaxiKlasse-ovens hebben een grotere inhoud en bakplaat dan standaard inbouwovens. Er kunnen niet alleen tegelijk meerdere gerechten gelijkmatig in bereid worden, maar ook grotere braadstukken, vissen van formaat of meerdere koekjes. De innovatieve functionaliteiten van de nieuwste ovens van AEG zorgen voor de efficiëntste bereiding van tal van gerechten. Een heerlijke smaak, een perfecte kleur en een knapperig korstje zijn gegarandeerd.
Bovendien passen de MaxiKlasse-ovens door hun minimalistische vormgeving bij elke keukenstijl. Daarnaast is het design geheel in stijl met de overige apparatuur van AEG Neue Kollektion, waardoor de oven naadloos in de woon-/keukenruimte kunnen worden geïntegreerd.

FotoAEG introduceert MaxiKlasse-ovens: met de grootste capaciteit ooit.    

Opvallend meer inhoud, grootst mogelijke bakplaat
De AEG MaxiKlasse-ovens hebben een behoorlijk grotere binnenruimte dan andere ovens. Met een capaciteit van 74 liter en een MaxiTray die 20% groter is dan een standaard bakplaat, kan er beduidend méér tegelijk in de oven worden klaargemaakt. Hoewel de breedte en de diepte van de binnenruimte ruim 4 centimeter groter zijn, nemen de buitenafmetingen niet meer ruimte in dan die van de standaard ovens.

Gelijkmatige verdeling hete lucht in gehéle ovenruimte
Omdat de MaxiKlasse-oven een grotere ruimte heeft dan standaard inbouwovens, is het AEG ThermiC°Air-systeem ontwikkeld. Met dit systeem wordt de hete lucht overal in de ovenruimte gecirculeerd, waardoor de gerechten gelijkmatig worden bereid, ongeacht op welk van de vijf niveaus van de oven ze zijn geplaatst. Positieve bijkomstigheden zijn de korte opwarmtijden en een verlaging van 20% van de benodigde temperatuur. Bovendien blijkt uit meer dan 1.000 kooktests dat het AEG ThermiC°Air-systeem de voedingskwaliteit met gemiddeld 12% verbetert in vergelijking met eerdere hetelucht systemen.

FotoAEG introduceert MaxiKlasse-ovens: met de grootste capaciteit ooit.    

Zeer energiezuinig en zelfreinigend 

Dankzij het ThermiC°Air-systeem en het geoptimaliseerde isolatieconcept hebben AEG MaxiKlasse-ovens een energieverbruik dat 10% lager ligt dan vereist voor energieklasse A. De innovatieve Pyroluxe®Plus modellen krijgen het uitzonderlijke A-20% label, dat staat voor de hoogste energie-efficiëntie op de markt. Overigens zorgt Pyroluxe®Plus ervoor dat de oven zichzelf reinigt! Deze hoeft dus nooit meer door de gebruiker zelf schoon gemaakt te worden. Afhankelijk van het model MaxiKlasse-oven zijn er tot maar liefst drie reinigingsprogramma’s mogelijk.

Verkrijgbaarheid en consumentenadviesprijs
De MaxiKlasse-serie bestaat uit verschillende type ovens, waaronder verschillende multi heteluchtovens, de Pyrolux Plus modellen en een combi-stoomoven.De AEG MaxiKlasse-serie is vanaf nu verkrijgbaar bij de keukenspeciaalzaken en de betere elektro vakhandelszaken.
De adviesprijs varieert van € 860,- tot € 2.175,-:
- Multi heteluchtovens vanaf € 860,-
- Multi heteluchtovens met Softmotion™Pyroluxe®Plus vanaf € 1.399,-
- Multi heteluchtovens met Culisense, Softmotion™Pyroluxe®Plus vanaf € 2.249,-
- Combi-stoomoven met Softmotion™ vanaf € 2175,-
- Multi hetelucht fornuisoven vanaf € 860,-

AEG introduceert de eerste keukeninbouwapparatuur iPad ‘app’
AEG heeft het design van al haar apparatuur vernieuwd en introduceert de komende maanden maar liefst meer dan 300 huishoudelijke apparaten op de Nederlandse markt, onder de naam AEG Neue Kollektion. De keuze uit alleen al de innovatieve ovens is zeer uitgebreid. Daarom introduceerde de Nederlandse AEG organisatie onlangs een applicatie voor de iPad die je aan de hand meeneemt bij de zoektocht naar de perfecte invulling van de keuken. Hiermee is AEG de eerste producent van keukeninbouwapparatuur in Europa die een officiële iPad applicatie heeft. De app is ten behoeve van een goede leesbaarheid alleen geschikt voor de iPad en gratis beschikbaar in de iTunes App Store.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen