pinterest
Accessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine

Accessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine

Lifestyle in een pakket: de accessoires voor de nieuwe Bosch MaxxiMUM

- Voor pastafans: ‘PastaPassion’ met de professionele pasta-accessoires voor lasagne en tagliatelle.

- Voor groenteliefhebbers: ‘VeggieLove’ met continu rasp- en snijapparaat en verschillende snij- en raspschijven.

- Voor broodbakkers en wie van pure voeding houdt: ‘VitalEmotion’ met graanmolen en hakmolen.

Keukenmachines zijn momenteel populairder dan ooit. Er is vrijwel geen ander apparaat dat zo goed voldoet aan de huidige vraag naar multifunctionaliteit en veelzijdigheid dan de MaxxiMUM. Daarbij is het afhankelijk van de verkrijgbare accessoires in hoeverre het apparaat kan worden afgestemd op de levensstijl van de gebruiker. De MaxxiMUM is de nieuwste, grootste en krachtigste keukenmachine van Bosch. Bij de ontwikkeling van deze machine is geput uit de 60 jaar ervaring die de onderneming heeft op het gebied van keukenmachines. De uiteenlopende accessoires zijn niet alleen ieder afzonderlijk verkrijgbaar, maar ook in de vorm van drie aantrekkelijke pakketten. Deze pakketten bevatten alles wat groenteliefhebbers, pastafans en bakexperts gelukkig maakt.

FotoAccessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine   FotoAccessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine   FotoAccessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine

Extra fijn!

Verse groentes zijn lekker, gezond en een lust voor het oog – en helaas ook een tijdrovende aangelegenheid, tenminste, wanneer rauwkostsalades, rösti en consorten op traditionele wijze worden bereid. De oplossing voor dit probleem heet ‘VeggieLove’. Dit toebehorenpakket bevat een continu rasp- en snijapparaat met vijf verschillende schijven die zorgen voor creatieve vrijheid in de keuken. Zo maakt u met behulp van de rasp- en snijschijven met dubbele snijkant bijvoorbeeld snel en eenvoudig een komkommer- of waldorfsalade, is de Aziatische groenteschijf een handig hulpmiddel voor het bereiden van wokgerechten en creëert u rösti met de aardappel-/röstischijf in een fractie van de oorspronkelijke tijd. Dit pakket is een absolute must, niet alleen voor vegetariërs en veganisten, maar ook zeker voor iedereen die gewoon graag gezond en bewust eet.

FotoAccessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine   FotoAccessoires voor Bosch MaxiMUM keukenmachine

Alles ‘pronto’ voor de pasta

Zelfgemaakte pasta – dat smaakt altijd naar meer! Met de professionele pasta-accessoires voor lasagne en tagliatelle zoeft het deeg soepel door de machine. Andere pastavarianten, zoals farfalle, ravioli of handgesneden pappardelle kunnen ook eenvoudig worden bereid met behulp van deze accessoires. Zo biedt het toebehorenpakket ‘PastaPassion’ liefhebbers van de fijne Italiaanse keuken talrijke nieuwe mogelijkheden om al hun culinaire dromen waar te maken.

Broodnodig

Voor wie van bakken houdt, is het derde toebehorenpakket ‘broodnodig’. Dankzij ‘VitalEmotion’ maalt u met de graanmolen in een handomdraai zelf meel. Natuurlijk hebt u hierbij de keuze uit verschillende gradaties – van heel fijn tot zeer grof. Ook kruidenmengsels creëert u eenvoudig met behulp van dit accessoire. En met de hakmolen voegt u snel iets extra’s toe aan pesto of andere zelfgemaakte delicatessen, zoals gehakte noten, courgette of wortel. Met dit accessoire staat niets u nog in de weg uw fantasie los te laten op allerhande broodvarianten en zoete lekkernijen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen