pinterest
ABK InnoVent wint prestigieuze Interior Innovation Award met i-Cooking

ABK InnoVent wint prestigieuze Interior Innovation Award met i-Cooking

Actuele thema’s als duurzaamheid en innovatie zijn op het lijf geschreven van ABK InnoVent. Tijdens de Internationale Living Kitchen keukenbeurs in Keulen van 18 t/m 23 januari 2011 toonde het Doetinchemse bedrijf zijn laatste ontwikkelingen gefocust op de keukenbranche. Vóór aanvang van de beurs werd i-Cooking gaskoken, toegepast in een 4mm massief werkblad al bekroond met de IMM Award. Uit alle inzendingen is door een internationale vakjury dit concept ook nog extra bekroond met de Best-of-Best award voor het beste product én beste ontwerp.

FotoABK InnoVent wint prestigieuze Interior Innovation Award met i-Cooking    

Het unieke aspect van i-Cooking, waarbij de gasbranders naar keuze gepositioneerd en rechtstreeks in het werkblad verwerkt kunnen worden, heeft in 4mm massief RVS nog meer bijkomende voordelen. Er wordt geen materiaal verspilt en het werkblad is 100% recyclebaar tot nieuw RVS materiaal, wat een sterke “cradle-to-Cradle” gedachte benadrukt. Ook bij overige werkbladen worden er slechte losse uitsparingen gemaakt, wat minder afval geeft en is er geen vangschaal nodig; het werkblad loopt prachtig tussen de gasbranders door! Het resultaat is een minimalistisch en volledig geïntegreerde gaskook toepassing welke perfect past in de trend voor duurzaamheid en bewust omgaan met onze energiebronnen.

Naast deze oplossing voor gasbranders, is er ook voor inductie koken de mogelijkheid om met losse inductievelden uw eigen indeling en onderlinge kookafstanden te kiezen, zodat ook met inductie koken de vrijheden en voordelen van i-Cooking volledig benut worden. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen