Wastoren voor extra wasgemak

Het blijft een crime; de was bukkend uit de wasmachine halen, omdat deze op de grond staat. Zeker wanneer je al last hebt van je rug. Wastoren heeft de oplossing. Een kast op hoogte waar wasmachine en droger in passen. Maar er is nog meer goed nieuws. Deze kast heeft zoveel ruimte dat je er ook je wasmiddelen, strijkproducten en linnengoed in kan opbergen.

Praktisch!

Wastoren
Het is zo praktisch dat je je afvraagt hoe we het al die jaren zonder zo'n kast hebben gedaan. Je hoeft nooit meer te bukken om de was te doen, hebt alles wat je nodig hebt om de was te doen bij de hand en er is veel bergruimte binnen een armlengte afstand. In het assortiment van Wastoren.nl wordt een witte en een zwarte eiken kast aangeboden. Zo zijn er altijd een kasten passend bij jouw keuken, bijkeuken of wasruimte op zolder of de overloop.

Wastoren. Nooit meer bukken bij het wassen met een wastoren met voldoende kasten om alles handig op te bergen #wastoren #bijkeuken #wasruimte

Op maat

Je kunt de kast op maat indelen, wat je de mogelijkheid geeft de was in de keuken te doen. En als je extra ruimte hebt, zet je de wastoren in de bijkeuken neer. Uit het zicht en altijd netjes, wanwege voldoende bergruimte en handige schuifplanken en deuren. Zo wordt wassen in ieder geval een stuk leuker.

wastoren

Wil je er helemaal een feest van maken, dan kun je zelfs een tafelmodel vriezer en een koelkast in de wastoren laten monteren. 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw wensen? Bezoek dan de website van Wastoren.nl. 

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen