Smeg mini-koelkast: klein maar fijn

Een kleine ster is geboren in het assortiment van de Jaren 50 lijn bij Smeg en de baby heet mini-koelkast FAB5. Zoals bekend van de hotelkamer is het een minibar en beschikt deze over dezelfde ronde vormen en retro charme als de andere FAB-koelkasten die gezien worden als internationale stijliconen.

Hoe een kleine koelkast groot kan zijn

Hij is 73 cm hoog en 40 cm breed, en daarmee is de FAB5 ideaal voor commerciële ruimtes, zoals de hotelkamer of voor op kantoor, maar zeker ook voor in huis is dit uw beste koelvriend.  De mini-koelkast FAB5 weegt maar 17,5 kg en is flexibel in gebruik en door zijn lichtgewicht eenvoudig te verplaatsen. Klein van formaat, groot in karakter; de FAB5 is een ware aanvulling voor ieder interieur.FAB5 mini koelkast van Smeg #koelkast #keuken

De coolste minibar

Wat de FAB-koelkasten zo bijzonder maakt is de combinatie tussen hedendaagse technologie en uniek retro design. De FAB5 is de laatste toevoeging aan deze bijzondere Jaren 50 lijn en belooft de coolste minibar te worden voor hotels, restaurants en andere commerciële ruimtes. De FAB5 maakt het ontbijt, de lunch en de aperitivo tot een bijzondere happening.

    FAB5 mini koelkast van Smeg #koelkast #keuken 

De mini-koelkast beschikt onder andere over een regelbare thermostaat, twee op vijf niveaus verstelbare chromen leggers, een flessenhouder en 'snack'-compartiment in de deur, een ijsblokjeshouder en LED verlichting. De FAB5 heeft een netto inhoud van maar liefst 40 liter en is zowel rechts- als linksdraaiend verkrijgbaar.

De FAB5 is de ideale combinatie tussen retro design en moderne technologie en kan perfect worden gecombineerd met de andere producten uit de Jaren 50 lijn van Smeg.

De FAB5 mini-koelkast is beschikbaar in het zwart, rood, oranje, crème en Union Jack.

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen