De koffie smaaksensatie van Siemens

Koffie drinken is vandaag de dag meer een beleving dan een routine. Espresso, Cappucino, Café Latte, keuze te over en dit alles op een hoog niveau qua smaak. Dat beetje extra hoort nu eenmaal bij koffie en daarom ontwikkelde Siemens de nieuwe EQ.8 espressovolautomaten. Een stijlvolle vormgeving en geraffineerde technologie worden gecombineerd met grenzeloze functies. Zo biedt aromaIntense een nog intensere smaak en zorgt het TFT-kleurendisplay voor een intuïtieve, eenvoudige bediening. Dankzij de nieuwe superSilent-functie doen de EQ.8 espressovolautomaten stilletjes hun werk.

Siemens Espresso Automaat EQ8   Siemens espresso apparaat EQ8

Een professionele espresso

Het geheim achter het perfecte aroma is een perfecte brouwtemperatuur. Om deze perfecte temperatuur voor ieder kopje te kunnen garanderen, maakt Siemens gebruik van het unieke sensoFlow-systeem. Dit systeem is wereldwijd toonaangevend. sensoFlow verhit het water steeds tot de voor een perfecte espresso vereiste 90°C tot 95°C en houdt deze temperatuur gedurende het gehele brouwproces vast. Intelligent Heater Inside noemt Siemens deze technologie – professionele technologie voor een professionele espresso.

Siemens koffiemachine EQ.8 serie 

Voor iedere smaak

Smaak is nu eenmaal een kwestie van smaak. Vandaar dat de EQ.8 espressovolautomaat u de mogelijkheid biedt uw koffie precies zo te zetten als u dat wilt. De instelbare functionaliteit aromaIntense bevat een ‘intense stand’ die de extractietijd verlengt voor een nog intensere smaak. Een pure verwennerij is aromaDouble Shot, perfect voor wie zijn koffie liefst extra sterk drinkt: de twee maal- en brouwprocessen verminderen de bittere smaak en zorgen zo voor een vol en rond aroma. Met instelbare hoeveelheden voor melk, melkschuim en heet water voldoet de EQ.8-serie nu aan iedere smaak: de drie standaard instellingen ‘klein’, ‘normaal’ en ‘groot’ kunnen ieder nog eens in vijf verschillende gradaties worden aangepast zodat u altijd precies krijgt wat u wilt. De rest van het proces verloopt met slechts één druk op de knop: de oneTouch-functie serveert uitzonderlijk dik melkschuim voor een cappuccino of latte macchiato, zonder dat u nog iets hoeft te doen. En, zoals u mag verwachten van een machine van dit kaliber, zorgt de CreamCleaner ervoor dat het melksysteem aansluitend perfect wordt gereinigd.

Krachtig en stijlvol design

In contrast met de talrijke hightech functies heeft  de EQ.8 espressoautomaat een minimalistische vormgeving. De strakke belijningen van de machine lopen van de kopjeswarmer tot aan het verlichte, verstelbare plateau. De prachtige behuizing van geborsteld roestvrij staal is perfect afgewerkt – en deze kwaliteit ziet u terug in ieder element van de machine, inclusief het geïsoleerde melkreservoir. De TFT-kleurendisplay en het blauwe lichtontwerp dat zo kenmerkend is voor Siemens-producten geven de nieuwe EQ.8 series 900 espressovolautomaten een fascinerende uitstraling. Alle programma’s en instellingen kunnen intuïtief worden gekozen, wat zorgt voor een uitzonderlijk gebruiksgemak. Ook akoestiek speelt een belangrijke rol in het futuristische design van de EQ.8. Het superSilent sounddesign beperkt de machinegeluiden tot een minimum en maakt de EQ.8 zo een van de meest geruisloze espressovolautomaten van Siemens.

Meer weten? Bezoek dan eens inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp waar je alle keukenapparatuur van Siemens kan bekijken en uitproberen. Lees hier meer...

BROCHURE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen