Nieuw! Selsiuz kokendwaterkranen voor elke keuken

Nieuw! Selsiuz kokendwaterkranen voor elke keuken

Jouw keuken, jouw stijl. Dat is het motto van de Selsiuz kokendwaterkraan. Dit is dé nieuwe aanwinst voor de keuken, want de keukenkraan is er in maar liefst drie verschillende modellen en vijf eigentijdse kleuren. Omdat er meerdere varianten zijn (rond, haaks of XL) en omdat de kraan best te betalen is, is er voor elke keuken en elke stijl wel een Selsiuz.

Jouw keuken, jouw stijl

Selsiuz kokendwaterkraan in de mooie kleur Gun Metal. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.  #kokendwaterkraan #keuken #selsiuz

Wie zelf regelmatig in de keuken staat, ontdekt al snel het gemak van de kokendwaterkraan. De 3-in-1 Selsiuz is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en zeer functioneel, de kraan valt ook nog op door zijn kleur! Op de foto zie je de stoere kleur Gun Metal.

Selsiuz kokendwaterkraan goudkleur #goud #kokendwaterkraan #keuken #selsiuz

Naast de kleuren Chrome en Inox is de kraan ook in Copper, Gold en Gun Metal verkrijgbaar. Daarmee kan de keuken precies naar jouw smaak worden ingericht.

Sesiuz kokendwaterkraan koper #selsiuz #kraan #keuken

Met de drie verschillende modellen in maar liefst vijf kleuren past de Selsiuz in de stoere monochrome keuken (zie de keukentrends 2018) maar ook in een omgeving van romantisch Scandinavisch design. Voor een ultiem resultaat combineer je de Selsiuz met de gekleurde Urban spoelbakken in Gold, Copper en Gun Metal van Lavanto / Lanesto.

Zuinig en veilig

Prachtige XL kokendwaterkraan Selzius in koperkleur #kokendwaterkraan #keuken #kraan #Selsiuz

De kokendwaterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Pasta koken, het flesje van uw baby omspoelen, een kopje thee zetten … je doet het in een handomdraai. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens waterbesparend - dus zuinig. Op de foto Selsiuz XL Copper

Selsiuz kokendwaterkraan #kokendwaterkraan #keuken #selsiuz

Alle steel modellen zijn vervaardigd van massief rvs; de finish van pvd geeft met zijn metaalglans een stoere uitstraling aan de kraan. De Selsiuz kenmerkt zich door een mooi design, opperste gebruiksvriendelijkheid en een degelijke beveiliging, dankzij de druk-draaibediening. Dat maakt de kraan veilig in het gebruik en dus ook voor gezinnen met kinderen ideaal.

Meer modellen van deze opvallende en eigentijdse kraan vind je hier

Brochure over Nieuw! Selsiuz kokendwaterkranen voor elke keuken aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP