pinterest
Poggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

Poggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

Poggenpohl creëert met de +STAGE themakasten een plek die uitsluitend volgens jouw persoonlijke gewoontes, voorkeur en passies kan worden ingericht. Die flexibel plan- en integreerbaar is, gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en met een uniek design. Met dit innovatieve concept biedt Poggenpohl een maximum aan individualiteit en worden de veranderde eisen consequent voortgezet bij de persoonlijke woonomgeving.

Flexibel

Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker, afzonderlijke functiegebieden worden ondergebracht in elementen. Met de ontwikkeling van +STAGE plaatst Poggenpohl het genieten en het concentreren op het essentiële en waardevolle heel bewust centraal bij het wonen. Activiteiten, die altijd in verschillende bereiken werden uitgevoerd, worden samengevat op een compact oppervlak met een breedte van 120 cm en krijgen een stijlvolle omlijsting. De zeer functionele themakasten zijn voorzien van inschuifbare draaideuren, de zogenaamde pocket doors. Zij kunnen zowel in de keuken als in het woongedeelte worden geplaatst en gecombineerd, passen harmonieus bij een onderkastopstelling of zorgen bewust voor een optisch accent. Als losstaand element kan +STAGE flexibel in de ruimte worden geplaatst.

FotoPoggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

FotoPoggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

Themavarianten

De functies van +STAGE kunnen door speciaal ontwikkelde uitrustingselementen individueel worden gedefinieerd en samengesteld. Als basis biedt Poggenpohl de volledige themapakketten 'Bar', 'Kantoor', 'Ontbijt', 'Garderobe', 'Keuken' en 'Thee aan.

FotoPoggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

FotoPoggenpohl +STAGE themakasten: bar, keuken, ontbijt & garderobe

 "Wij laten met onze themavarianten zien hoe +STAGE geënsceneerd kan worden. Waarbij wij ons er terdege van bewust zijn dat er ontelbare ideeën en mogelijkheden zijn om aan de individuele eisen te voldoen", aldus Christiane Danielsmeyer, Director Marketing van Poggenpohl. Op basis van het Poggenpohl-programma zijn vier hoge kasthoogtes en de standaard kastdiepte 65,4 cm leverbaar. +STAGE kan in alle gebruikelijke frontkleuren worden besteld.

Meer weten over Poggenpohl keukens, kijk dan hier!

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen