Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

Poggenpohl keuken design studio Amsterdam

Keukenmerk Poggenpohl  staat bekend om haar fantastische keukens. Met de filosofie  in het achterhoofd dat de keuken de belangrijkste leefruimte is in huis, staat de wil en kracht tot vernieuwing centraal.  Zo creëren zij van het ‘gewone’ iets ‘buitengewoons. Poggenpohl is de absolute voorloper op het gebied van design, precisie en techniek. In de vernieuwde showroom in Amsterdam staan keukens te pronken in prachtige natuurkleuren, helemaal geïnspireerd op de huidige woontrends.

Poggenpohl keuken design studio amsterdam   Poggenpohl keuken design studio amsterdam

 

Keukentrend

‘De keuken in het hart van het huiselijk leven’ zegt Erik Koks, studiomanager in Amsterdam. In onze gerestylde Design Studio kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van de klant. Zo staat  bijvoorbeeld het hele bijzondere greeploze keukenmodel +SEGMENTO in poolwit hoogglans in de showroom. Deze keuken heeft een 12mm dun werkblad en geeft het een heel uniek karakter, hij lijkt wel te zweven’ aldus Erik Koks.

Poggenpohl keuken design studio amsterdam   Poggenpohl keuken design studio amsterdam


Keukenconcept

Is aanbieder van luxe keukens biedt Poggenpohl een grote variatie aan innovatieve keukenconcepten. Behalve +SEGMENTO worden ook de bekende concepten +MODO en het recentelijk met talrijke awards onderscheiden +ARTESIO gepresenteerd. "Elke keuken wordt volgens de unieke wensen vande klant gepland. De planning behelst naast meubels onder meer ook de vloer, moderne techniek en verlichting.”

Poggenpohl Keuken Design Studio, Parnassusweg 215-217, 1077 DG Amsterdam

 

BROCHURE AANVRAGEN

Poggenpohl Keukenboek -
Poggenpohl Keukenboek
Poggenpohl Keukenboek -
Poggenpohl Keukenboek

Informatie aanvragen bij Poggenpohl

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen