Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

Poggenpohl +Segmento Y. Designkeuken zwart, wit & grijs

Het nieuwste keukenconcept +SEGMENTO Y van Poggenpohl is een frisse interpretatie van de +SEGMENTO collectie. Een keuken die alles kan met vrije combinaties van witte, zwarte en grijze vlakken en die duidelijk ook voor de jongere generatie is bedoeld.

Witte keuken met zwarte achterwand. Poggenpohl +Segmento Y designkeuken met vrij te combineren witte, grijze en zwarte vlakken #keuken #designkeuken #wittekeuken #keukeninspiratie #kookeiland #poggenpohl #segmentoy

Nieuwe design keuken

Luxe is tegenwoordig in verschillende prijsklassen te vinden. Poggenpohl vindt dat ook jonge mensen moeten profiteren van de kwaliteit en het design van het bekende keukenbedrijf. +Segmento Y heeft met tot op de centimeter nauwkeurig aangepaste panelen en plafonds, die van ruimtes een gesloten geheel maken. En er zijn heel veel vormgevingsvarianten mogelijk.

Witte keuken met zwarte achterwand. Poggenpohl +Segmento Y designkeuken met vrij te combineren witte, grijze en zwarte vlakken #keuken #designkeuken #wittekeuken #keukeninspiratie #kookeiland #poggenpohl #segmentoy

Poggenpohl +Segemento Y

+Segemento Y is een keuken waarmee alles kan. Van streng monochroom met matte oppervlakken voor een tijdloos modern uiterlijk, tot vrije combinaties van zwart en wit of grijs en wit. Bijzondere effecten ontstaan bijvoorbeeld door contrasterende greeplijsten. Het lijkt wel alsof Piet Mondriaan hieraan heeft meegewerkt of dat het futurisme van de jaren '60 zijn sporen heeft achtergelaten.

Nieuw keukendesign Poggenpohl Segmento Y in samenstelling kleurvakken wit en grijs #keuken #keukendesign #witgrijs #keukeninspiratie #keukenidee #poggenpohl

Bovendien geeft +SEGMENTO Y de mogelijkheid om door het samenspel van de kleuren meer op de individuele wensen van klanten in te gaan. Iets nieuws maken uit iets bestaands, is zowel efficiënt als duurzaam.

Over Poggenpohl

Poggenpohl keuken +Segmento #keukendesign #keuken #keukeninspiratie #droomhuis

Poggenpohl +Segmento

Poggenpohl was en is pionier: al meer dan 125 jaar ontwikkelt, realiseert en produceert het bedrijf keukens op luxeniveau in de vestiging in Herford. De mensen en hun wensen, de maatschappelijke veranderingen en de blik in de toekomst staan daarbij voor Poggenpohl centraal. Nationaal en internationaal. Wereldwijd bieden 450 Poggenpohl studio's een uitstekend advies en designcompetentie met als doelstelling, de voorstellingen van de klanten over 'hun' perfecte keuken om te zetten.

Meer weten? Download hier de brochure of bezoek een Poggenpohl Studio in de buurt

BROCHURE AANVRAGEN

Poggenpohl Keukenboek -
Poggenpohl Keukenboek
Poggenpohl Keukenboek -
Poggenpohl Keukenboek

Informatie aanvragen bij Poggenpohl

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen