KitchenAid Cook Processor: alleskunner in de keuken

KitchenAid Cook Processor: alleskunner in de keuken

De nieuwe Cook Processor van KitchenAid is een alles-in-één-apparaat, die een ware revolutie in de keuken teweegbrengt. Genieten van culinaire creativiteit met één druk op de knop!

Keukenapparaat voor al je kookwensen

Waarom zou je verschillende apparaten kopen als er één keukenapparaat is met zes verschillende functies? De Cook Processor van KitchenAid is met recht een intelligente en veelzijdige alleskunner te noemen. Alles kan met een paar eenvoudige drukken op de knop: van koken, braden, stomen, stoven en deeg maken over hakken, kneden, snijden en pureren tot mengen, emulgeren, kloppen en roeren. Bovendien heeft de Cook Processor het tijdloze KitchenAid design en is daarmee een ware eyecatcher in elke keuken.

Eenvoud, flexibiliteit en precisie

De KitchenAid Cook Processor heeft zes automatische kookmodi, die je stap voor stap door alle recepten heen loodsen voor de lekkerste gerechten. Je kunt ook met de manuele modus koken om nieuwe recepten uit te proberen of om koude gerechten zoals mayonaise, guacamole of ratatouille te maken. Nieuwe ideeën doe je op in de speciale kookboek-app, zodat je telkens weer heerlijke gerechten kunt bereiden. Kies een gerecht uit de alledaagse klassiekers die in het kookboek verzameld zijn, of uit de recepten in de 'smart app'. Selecteer één van de automatische functies zodat je het hele kookproces niet meer in de gaten hoeft te houden, of kook met de manuele modus om met enkele klikken je eigen recepten te ontwikkelen. Door de eenvoud, flexibiliteit en efficiëntie van de Cook Processor is het gemakkelijker dan ooit om zelfs de meest ingewikkelde gerechten op tafel te toveren!

KitchenAid Cook Processor met zes verschillende functies. Een alles-in-een kunner en een eyecatcher in de keuken!

Tijdwinst & ruimtebesparend!

Van gezonde gerechten voor twee personen over voedzame maaltijden voor de hele familie tot speciale etentjes tijdens het weekend, de Artisan cookprocessor staat je altijd bij om heerlijke, stressvrije gerechten te bereiden slechts met één enkel apparaat. Dat scheelt tijd én ruimte want het is niet langer nodig om een reeks verschillende apparaten te kopen en die allemaal apart af te wassen wanneer je klaar bent. Lees hier meer over de Cook Processor

Alles-in-één keukenapparaat van KitchenAid: de Cook Processor

Bekijk hoe de Cook Processor werkt in dit filmpje:

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP