Keukenwerkbladen van Kemie prominent op beurzen

Op de komende najaarsbeurzen zal de keukenbranche weer de kans krijgen zich te profileren met nieuwe, innovatieve producten. Keukenbladenproducent Kemie grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan en toont op zowel consumentenbeurzen als vakbeurzen de nieuwste producten. Kemie komt daarbij niet alleen met nieuwe materialen maar ook met zelf ontwikkelde producten.

In september toont Kemie op de vakbeurs Küchenmeile (MOW) nieuwe kleuren Cosmostone-bladen. Natuurlijk komt Kemie ook met Ceramistone én met het nieuwe keramische materiaal Ceramas.  Voor de op de consument gerichte Woonbeurs is Kemie een samenwerking aangegaan met keukenfabrikant Alno. Binnen deze combinatie kunnen Kemie en Alno de totale integratie van keuken en werkblad laten zien.

 Kemie keukenwerkblad Cosmostone    Kemie keukenwerkblad Ceramistone


Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Tijdens de manifestatie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in oktober kiest Kemie voor een presentatie van een Ceramistone blad, wand en vloer. In deze opstelling verfraait PITT-cooking het werkblad met de opvallende branders. De najaarseditie van deze beurs zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Een echte must voor iedereen met bouw-, verbouw- en inrichtingsplannen.

Op Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten is een selectie van top-bedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van vloeren en plafonds, trappen, isolatie en verwarming, ramen en deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig die hun kavels presenteren.

 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen