pinterest
25 jaar Miele-besteklade

25 jaar Miele-besteklade

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van haar besteklade introduceert Miele Nederland vanaf oktober 2011 een aantal speciale jubileummodellen afwasautomaten. Deze aantrekkelijk geprijsde afwasautomaten beschikken over de unieke 3D-besteklade van Miele en staan dan ook garant voor een perfecte ruimtebenutting. Vanzelfsprekend verbruiken de jubileummodellen maar weinig water en energie en zijn ze met een geluidswaarde van slechts 43 dB(A) zo stil, dat ze nauwelijks hoorbaar zijn.

Het succes van de besteklade
Al 25 jaar lang biedt Miele innovatieve en unieke bestekreiniging en bevestigt hiermee haar technologische voorsprong op de afwasautomatenmarkt. In 1987 introduceerde Miele de besteklade, dat een revolutie betekende in de wereld van bestekreiniging. Niet eerder kon bestek in de afwasautomaat zo hygiënisch en behoedzaam worden gereinigd als in deze besteklade. Vervolgens bracht Miele in 1997 de gedeelde besteklade op de markt. Dat betekende nog meer mogelijkheden bij het inruimen en een nog groter gebruiksgemak. En in 2010 gaf Miele Nederland zelfs een nieuwe dimensie in de bestekreiniging met de unieke 3D-besteklade. Het bijzondere van deze 3D-besteklade is dat deze niet alleen in de breedte en in de diepte, maar ook in de hoogte variabel is. Eén van de vele voordelen is dat er ook voor groot bestek met een onhandige vorm, zoals soeplepels en gardes, een plaats is in de besteklade.

Speciale jubileummodellen
Met een aantal speciale jubileummodellen afwasautomaten onderstreept Miele het 25-jarig bestaan van haar besteklade. De vier aantrekkelijk geprijsde inbouwmodellen staan garant voor een perfecte ruimtebenutting, veel comfort en een zeer laag water- en energieverbruik. Met een geluidswaarde van slechts 43 dB(A) zijn ze zo stil, dat ze nauwelijks hoorbaar zijn in een keuken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen