pinterest
Verschillende vormen salontafels

Verschillende vormen salontafels

Door het grote aanbod aan salontafels kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Geen huis is hetzelfde, dus daarom moet je kijken wat het beste bij jou in huis past. Komt een ronde salontafel beter uit, omdat er niet veel plek is voor een vierkante tafel? Of wil je een kale ruimte opvullen met een grote rechthoekige salontafel? In deze blog ontdek je de verschillende mogelijkheden. 

Afbeelding

Rechthoek

Een rechthoekige vorm is erg praktisch. Als je op de bank zit met meerdere mensen kan iedereen bij deze tafel om er iets op te zetten. Pas wel op dat je geen hele grote rechthoekige tafel koopt, want dan kan je door de poten jouw benen niet kwijt. 

Rond

Een ronde salontafel geeft een leuk speels effect in de woonkamer. Het is wel wat minder praktisch dan de rechthoekige, omdat hij in verhouding een kleiner oppervlak heeft en er zo minde op past. Het kan dan zijn dat niet iedereen er bij kan. Een goede oplossing hiervoor is dat je twee salontafels koopt die je onder elkaar kunt schuiven. Als er dan meer mensen zijn kan je hem er makkelijk onder uit schuiven. 

Ovaal

Een ovale salontafel heeft het beste van twee werelden. Doordat hij lang is kan iedereen makkelijk bij de tafel. Ook kan je makkelijk je benen kwijt door de afgeronde hoeken. De ovale tafel geeft net zoals de ronde tafels een speels effect. 

Vierkant

Bij een vierkante tafel kan je net zoals een ronde, kiezen voor twee tafeltjes. Je neemt dan een grote en een kleine, zodat je ze onder elkaar kan schuiven. Als er visite is kan je makkelijk het kleine tafeltje bij hen neerzetten, zodat ze zelf een plekje hebben om hun drankje neer te zetten. 

Zoek je nieuwe salontafel uit! 

Ben je enthousiast geworden over deze nieuwe trends? Ga dan opzoek naar wat nieuws! Neem vooral een kijkje bij de salontafels van Sfeer.nl en laat je inspireren door de nieuwe collectie! Heb je een vraag of wil je advies? Twijfel dan niet en neem contact op met de klantenservice. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen