pinterest
Tegels maken of breken je keuken

Tegels maken of breken je keuken

Ben je op je keuken uitgekeken of woon je in een huurwoning, waar je geen mooie keuken hebt? Ook zonder de hele keuken te vervangen kun je je keuken een geheel andere sfeer geven. Door bijvoorbeeld de tegels aan te passen, kan het al lijken alsof je een nieuwe keuken hebt!

Je tegels aanpakken

Veel keukens hebben een standaard achterwand. Vaak zijn dit tegels in een egale kleur. Dit is natuurlijk een mooie basis, maar kan er ook voor zorgen dat de keuken er saai uit ziet. Je kunt op verschillende manieren je tegels aanpakken door ze bijvoorbeeld te verven of met mooie zelfklevende tegels. De verf voor tegels is een speciale verf en moet op een bepaalde manier aangebracht worden zodat het goed kan hechten. Het is er in veel verschillende kleuren te vinden. Als je voor zelfklevende tegels kiest, kun je nog meer kanten op. Deze zijn er ook in veel verschillende maten, motiefjes en soorten te vinden. Zo kun je makkelijk een compleet andere look aan je keuken geven.

Je keukenkastjes updaten

De tegels beslaan vaak een groot oppervlakte in de keuken. Dit is dan ook waarom de tegels de keuken maken of breken. Daarnaast zijn ook de keukenkastjes een groot oppervlakte. De kleur en stijl van de keukenkastjes zijn dan ook zeer bepalend voor de sfeer in je keuken. Keukenkastjes kun je ook makkelijk updaten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je keukenkastjes te beplakken met folie. Deze folie is ook in veel kleuren, motiefjes en afwerkingen te vinden. Zo kun je kiezen voor een glanzende afwerking, maar ook een matte of satijnen afwerking kan erg mooi zijn. Zulk soort folies zijn ook in een dikkere uitvoering, zodat je het ook kunt gebruiken voor je keukenblad.

De afwerking

Om de keuken make-over helemaal compleet te maken, is de afwerking ook belangrijk. Met de andere kleur tegels en keukenkastjes ben je al een heel eind gekomen, maar je maakt het helemaal compleet met nieuwe handgreepjes en nieuwe keukenapparatuur.  Andere handgreepjes kunnen al een groot verschil maken, ook in de stijl waar je voor kiest. Zo maken de juiste handgreepjes de afwerking meteen al luxe of juist modern. Met nieuwe keukenapparatuur maak je het geheel af. Ook hier zijn veel verschillende stijlen te vinden en kun je veel kanten op. Tegenwoordig zijn ze zelfs in veel verschillende kleuren te vinden, waardoor je ze geheel kan matchen met de rest van de keuken om het een mooi geheel te maken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen