pinterest
Raambekleding voor openslaande deuren

Raambekleding voor openslaande deuren

Afbeelding

Bijna alles is klaar in jullie nieuwe stulpje je bent alleen nog op zoek voor raambekleding voor openslaande deuren. Dit is niet altijd even makkelijk te vinden. In dit artikel geven we je een paar tips.

Waar kies je voor?  

Wat je kiest is om het even, maar we hebben in ieder geval al de tip voor jou om voor raambekleding per deur te kiezen. Dit is handiger omdat je dan per deur je gordijn open of dicht kunt doen. Je kunt kiezen voor horizontale of verticale raambekleding. Welke je kiest is geheel jouw eigen keuze. Dat is een kwestie van smaak.  

Het is belangrijk dat de raambekleding goed past. Dat geldt eigenlijk voor alle ramen wel, maar zeker voor een deur is dit erg belangrijk. Vaak zitten deuren niet in het midden van een muur. Het is dan even moeilijk hoe je dat met de raambekleding op moet lossen. Kom je er niet uit, dan kan je natuurlijk advies vragen bij een winkel die gespecialiseerd is in raambekleding. Zij kunnen jou zeker van een goed advies voorzien en jou wat tips meegeven waar je het beste voor kunt kiezen.  

Het combineren van raambekleding  

Ook voor een of meerdere openslaande deuren kan je raambekleding goed combineren met raambekleding openslaande deuren. Je kunt bijvoorbeeld vitrage gordijnen combineren met overgordijnen. Het beste kan je dan de vitrage gordijnen tegen de openslaande deuren aan bevestigen en de overgordijnen op een rails voor de deuren langs laten lopen.   

Lekker je deur open maar geen wapperende raambekleding  

Je wil natuurlijk met regelmaat lekker je deur open hebben om te luchten. Zeker wanneer het schitterend weer is, doe je dit al snel. Het is dan hoogst irritant wanneer je raambekleding klappert. Daar zijn meerdere oplossingen voor te vinden zodat dat niet gebeurt. Eén ervan is het gebruik van spandraden of profielen. De raambekleding wordt dan tegengehouden en zal niet gaan klapperen wanneer jij je deur hebt open staan en er wat wind onder komt.   

Harde raamdecoratie zoals houten jaloezieen op maat zijn daarom geen goede keuze. Je ziet dus dat je wel met een aantal dingen rekening moet houden wanneer jij raambekleding wil hebben voor je openslaande deuren. Het is niet onmogelijk maar je zult er misschien wat voor aan moeten passen. In ieder geval is er in de meeste gevallen wel een goede oplossing voor te vinden en dat is al hartstikke fijn toch?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen