pinterest
Deze keukenstijlen moet je echt even bekijken

Deze keukenstijlen moet je echt even bekijken

Afbeelding

Een nieuwe keuken uitzoeken is altijd een hele opgave, want misschien vind je wel meerdere stijlen leuk of kan je niet zo goed keuzes maken. Daarnaast is het ook nog best een flinke uitgave en zal je er een goed aantal jaar mee vooruit moeten. Alle keuzes moeten dus goed overwogen worden, voordat je er duizenden euro’s tegenaan gooit. Wij vertellen jou alvast drie prachtige keukenstijlen, zodat de keuze iets makkelijker wordt. 

Sleek en chic

In een moderne keuken draait het echt om gladde oppervlakten en strakke lijnen. Een keukenblad van bijvoorbeeld marmer of zeer gladhout behoort zeker tot deze stijl. De apparatuur die je gebruikt bij deze stijl is ook zeer bepalend. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Siemens studioLine, waarbij alle apparatuur een zeer moderne, strakke uitstraling heeft. De Siemens studioLine kookplaat kan precies het juiste effect hebben, omdat het een gladde inductiekookplaat is. Als je er nog eentje kies met ingebouwde afzuiging heb je helemaal een sleek uiterlijk! De sleek en chic keuken is vaak ook uitgevoerd met donkere kleuren en luxueuze materialen.

Landelijk en natuurlijk

Ben jij niet zo fan van de hypermoderne uitstraling en houd je meer van een sfeervolle keuken? Dan is de landelijke keukenstijl wellicht wat meer jouw ding, waarbij veel natuurlijke materialen en lichte kleuren verwerkt zijn. Denk hierbij aan hout of steen en zelfs gietijzer wordt veel gebruikt. Dit is echt een klassieke stijl welke een stuk gezelliger oogt in vergelijking met de strakke keuken van hiervoor. Deze keuken vergt wel wat meer ruimte, omdat deze vaak ruim opgezet is en meer dient als woonkeuken. 

Industriële keuken

Ben jij helemaal verliefd geworden op de industriële stijl en wil je die graag doortrekken naar je keuken? Dat kan! Wat dacht je van het combineren van de betonlook met jouw nieuwe keukenkasten? Kies vooral voor een stoer gasfornuis met minimaal 5 gaspitten en een forse oven eronder. Je zou de gedeeltes tussen de boven- en onderkasten vrij kunnen laten voor een robuuste baksteenlook. Deze stijl kun je ook heel goed combineren met apparatuur wat een vintage look heeft of bijvoorbeeld barkrukken met een authentieke, fabrieksuitstraling. 

Afbeelding

Zit er een stijl tussen waar jij je in kunt vinden? Fantastisch, want dan kun je snel aan de slag. Het fijne is wel dat moderne keukens vaak een combinatie bevatten van verschillende keukenstijlen, waardoor je al snel een nieuwerwetse keuken aanschaft. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen