Wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor | Liebherr

De WTes 5872 Vinidor is het topmodel uit de nieuwe serie wijnklimaatkasten van Liebherr. In deze edelstalen wijnklimaatkast met 3 apart regelbare temperatuurzones en actieve koolfilters kunnen verschillende wijnen worden bewaard. Ieder deel is apart en per graad nauwkeurig instelbaar tussen de +5°Cen +20°C. Rode wijn, witte wijn, roséwijnen en champagne kunnen tegelijkertijd op de ideale drinktemperatuur worden bewaard.

Stabiele acaciahouten plateaus op telescooprails bieden een goed overzicht en een snelle toegang tot de maximaal 178 te plaatsen wijnflessen. Het in de deur geïntegreerde SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt dat de isolatieglasdeur met speciale UV-protectie niet ongewenst open blijft staan. Iedere wijnzone is voorzien van dimbare LED verlichting waarmee o.a. het presentatieplateau met maximaal 6 geopende flessen gelijkmatig wordt verlicht.

De Liebherr wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor heeft drie prestigieuze prijzen in de wacht gesleept.

Op het gebied van innovatie, functionaliteit, bedieningsgemak en milieuvriendelijkheid is de WTes 5872 bekroond met de “Red Dot Design Award”. Het Red Dot label is een wereldwijd erkend kwaliteitslabel voor uitmuntend ontwerp. 1.800 Bedrijven uit 54 landen met in totaal 4.515 producten hebben deelgenomen aan deze gerenommeerde design wedstrijd.

Liebherr ontving een “Plus X Award” voor beste wijnklimaatkast van 2012. De WTes 5872 onderscheidt zich van andere producten op het gebied van kwaliteit, design en bedieningscomfort. De Plus X Award waardeert producenten voor innovatieve technologieën en voortdurende kwaliteitsverbetering.

De Kitchen innovation Award wordt toegekend door consumenten, gebaseerd op een lijst van producten samengesteld door een vakjury uit de keuken en designbranche. In de categorieën gebruiksvriendelijkheid en design is de WTes 5872 bekroond met de “Kitchen innovation 2012 Award”.

 

 

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen